Tuoksuva sydän (2 kpl) & tuoksutiiviste

Kipsiä oleva sydän on samalla koriste-esine sekä viehättävä huonetuoksu, mukana tuoksutiiviste. Tuoksuesine on valmistettu käsityönä. Se levittää tuoksua hitaasti pitkän aikaa. Voit myöhemmin vahvistaa sitä suihkautettavalla tuoksutiivisteellä. Noin 10 cm:n etäisyydeltä suihkautettu tiiviste riittää tuoksuttamaan esineen uudelleen useiksi viikoiksi.

Ainutlaatuiset tuoksuesineet ovat Mathilde M:n erikoisuus. Niillä tuot tuoksun kaikkialle kotiisi.

Tuoksuesineitä voit pitää esillä koristeina tai asettaa ne tuoksua tuomaan niin vaatekaappeihin kuin laatikoihinkin. Nauti ylellisistä tuoksuista ohikulkiessasi tai jokaisella kaapin avauksella.

Voit asettaa tuoksuesineet myös pienen kuvun alle ja säädellä siten tuoksun voimakkuutta huoneessa.

Ainutlaatuisessa ja suuren suosion saavuttaneessa tuoksussa yhdistyvät metsäiset ja mausteiset nuotit vaniljan ja myskin makeuteen. Tuoksu on sensuelli ja ylellinen, kuin matka itämaiseen palatsiin.

9,05 

Varasto loppu

Tuoksuva sydän & tuoksutiiviste, Mathilde M

TUOTETIEDOT:

Tuoksu: Marquise

  • Latvatuoksu: setripuu, jalopuut
  • Sydäntuoksu: päivännouto, valkoinen myski, mausteet
  • Juurituoksu: ambra, vanilja

Sisältö: 5 ml

Pullon koko: ⌀1,6 x 7 cm

Sydämen koko: 4,5 cm x 4,5 cm

Sydämen materiaali: kipsi

Käyttöohje: Suihkauta tiivistettä tuoksuesineeseen noin 10 cm:n etäisyydeltä. Vältä suoraa kosketusta herkkien tekstiilien ja huonekalujen kanssa.

Tuotemerkki: Mathilde M, Ranska

 

VINKKI!

Tuoksuesineissä on valmiina tietty tuoksu, mutta mikään ei estä kokeilemasta sinua esineeseen toista tuoksua. Itse ainakin olen suihkutellut esineeseen eri tuoksua sitten, kun alkuperäinen tuoksu on hälventynyt. Mielestäni nämä tuoksut eivät riitele keskenään, mutta nämä ovat tietenkin makuasioita.

Pujota sydämeen ripustusnauha ja ripusta sydän laatikon tai kaapin nuppivetimeen, ovenkahvaan, ehkä valaisimeen roikkumaan tai muuhun sopivaan paikkaan. Huomaa kuitenkin, että esine tuoksuu parhaiten pienessä tilassa.

Mathilde M:n Instagram-sivuille pääset tästä.

Tutustu myös muihin Mathilde M:n tuotteisiin. Valikoimissamme ovat laadukkaat huonetuoksut monessa eri muodossa, lasi- ja posliiniastioita sekä muita viehättäviä tuotteita.