Lahjaideat

TUOKSUKYNTTILÄ LAHJARASIASSA

 

Mathilde M:n laadukas tuoksukynttilä on pakattu kauniiseen lahjarasiaan. On ihanaa ojentaa lahja, joka tuoksuu kuin kimppu valkoisia kukkia yhdistettynä makeaan hunajaan. Tarkemmat tiedot kynttilästä näet täältä.

LAHJAKSI KAUNIS SETTI SKÖNA TINGILTA

 

Kokoa lahja Sköna Tingin Pioni-sarjan tuotteista: lautasliinat, tuoksukynttilä ja vähän herkkua – salmiakkitoffeeta. Varmasti mieluisa lahja esimerkiksi kylään viemiseksi. Koko perheelle löytyy jotakin kivaa. Löydät tuotteet täältä.

BEL OISEAU – KAUNIS LINTU

 

Tämä harvinainen lintu on ihana lahja tuoksujen ystävälle. Posliiniastiaan kaadetaan tuoksutiivistettä.  Tuoksu nousee pullosta paksua narua pitkin kipsilintuun, josta tuoksu leviää tilaan.

Tämä elegantti kukkaistuoksu on yhdistelmä hienostunutta jasmiinia ja lumoavan tuberosan makeita vivahteita kietoutuneena santelipuun ja vaniljan pehmeisiin sävyihin.  Huoneeseen leviää valkoisen kukkakimpun ylellinen tuoksu.

Diffuuseri on pakattu kauniiseen rasiaan.

Tarkemmat tiedot huonetuoksusta löydät täältä.

ELEGANTIT POSLIINIMUKIT KAUNIISSA LAHJARASIASSA

 

Nämä ihanat posliinimukit on pakattu kauniiseen, tukevaan pahvirasiaan, jolle löytyy varmasti käyttöä. Näin kaunis lahjapaketti on ilo ojentaa.

Tarkemmat tiedot näistä Mathilde M:n mukeista löydät täältä.