Muut ideat

UUDISTA TYLSÄ MUISTIKIRJAN KANSI

 

Voit uudistaa tylsän vihkon, muistikirjan tai kalenterin Sköna Tingin kauniilla kukkakuvilla. Silloin kalenteri on kiva säilyttää vaikkapa pöydällä, jossa se toimii sisustuselementtinä.

Kuvavalikoimassamme nostalgisia kukkia ja perhosia.

 

VAATTEET RAIKKAIKSI

 

Pidennä vaatteiden pesuväliä ja raikasta ne suihkauttamalla Pure Effectin clothing & shoe -suihketta. Tuote poistaa epämiellyttävät hajut eikä sinun tarvitse pestä tekstiilejäsi niin usein. Säästät vaatteitasi sekä ympäristöä.

Voit käyttää samaa tuotetta myös kenkiisi sekä käsilaukkuusi.

SÄILYTYSIDEA

 

Niin tärkeitä kuin vitamiinit ovatkin, en tahdo muistaa ottaa niitä, elleivät ne ole näkyvissä pöydällä. En kuitenkaan halua pitää muovipurkkeja näkösällä. Niinpä laitan ne kauniin kuvun alle. Astia on samalla upea koriste ruokapöydässä. Oikeasti Edzardin kupu on tarkoitettu voille ja levitteille, mutta se sopii mainiosti myös muihin tarkoituksiin.

IHANASTI TUOKSUVAT LIINAVAATTEET

 

Minulla on tapana suihkauttaa Mathilde M:n tekstiilituoksua liinavaatteiden väliin ennen kuin laitan ne laatikkoon tai kaappiin. Kaapista on kiva ottaa tuoksuvat vuodevaatteet käyttöön. Kodikkaat tuoksut tuovat arkeen ripauksen ylellisyyttä.

JOHTOSEKAMELSKA?

 

Järjestä ajelehtivat johdot pussukoihin. Varaa esimerkiksi kameran yhdysjohdolle ja laturille oma pussi, niin sinun ei tarvitse selvitellä johtoja. Niitä on miellyttävä käyttää siististi järjesteltynä. Samalla koko laatikko/hylly siistiytyy.

I Love it Here -brändin suloiset pussukat löydät täältä.

SIIVOUSVINKKI

 

Pidä yleispuhdistusaine aina käden ulottuvilla. Säännöllisesti käytettynä Pure Effectin probioottinen yleispuhdistusaine ehkäisee kalkkisaostumien muodostumista. Samalla saat ympärillesi terveellisiä mikrobeja, jotka työskentelevät myös silloin, kun sinä olet jo lopettanut siivoamisen.