Probioottinen yleispuhdistusaine

Pure Effect ALL CLEAN on pH-neutraali, maitohappobakteereja sisältävä, probioottinen yleispuhdistusaine, joka sopii lähes kaikkeen kodin siivoukseen. Pure Effect ALL CLEAN käyttää myrkyttömiä mikrobeja ja biotekniikkaa puhdistamiseen ja desinfiointiin. Mikrobit ovat luonnon omia puhdistusaineita, jotka hajottavat likaa ja bakteereja. Pure Effect ALL CLEAN -tuotetta voidaan käyttää millä tahansa vettä kestävällä pinnalla, kuten wc:ssä, suihkussa, peilissä, ruostumattomassa teräksessä, keramiikassa ja keittiön työtasoissa. Se toimii jopa herkillä ja huokoisilla materiaaleilla, kuten kivellä ja marmorilla.

ALL CLEAN sopii kaikille vettä kestäville pinnoille – wc, ikkunat, peilit, ruostumaton teräs, keramiikka, keittiön pinnat, tahranpoisto tekstiileistä ja paljon muuta. Voit suihkauttaa myös lattialle wc-istuimen ympärille hajun estämiseksi. Hellävarainen kodin materiaaleille ja ihanteellinen herkkien materiaalien, kuten marmorin ja muiden huokoisten pintojen, puhdistukseen.

Pidä ALL CLEAN aina käden ulottuvilla. Pieni pullo korvaa wc-puhdistusaineet, lasinpuhdistusaineet ja perinteiset monikäyttöiset puhdistusaineet. Käytä erityisen vaikeita haasteita (kuten hapanta pH:ta vaativia kalkkitahroja) varten Pure Effect CLEAN BATH -tuotetta.

Tästä tuotteesta olemme erityisen innoissamme. Tuote on paitsi kaunis, myös ympäristöystävällinen ja tehokas. Tuotteen vaikutus perustuu maitohappobakteereihin, mikä on ihan huippua. Se tarkoittaa, että kotonamme on vähemmän kemikaaleja. Pieni pakkaus on riittoisa ja siksi edullinen. Tuote sopii lähes kaikkeen kodin siivoukseen. Plussaa vielä on sekin, ettei aine tuoksu. Niin, päinvastoin poistaa pahoja hajuja, myös tekstiileistä. Mitä enempää kodin puhdistusaineelta voisi vielä vaatia? No, ehkä sen, että tuote olisi kotimainen. Tämä tuote on ruotsalainen, kotimaassa ei tällaista valitettavasti valmisteta.

Tämän rinnalla käytämme Pure Effect CLEAN BATH -tuotetta kylpyhuoneessa, johon kertyy kalkkisaostumia. Täydellinen parivaljakko!

25,20 

Varastossa

Pure Effect ALL CLEAN, probioottinen yleispuhdistusaine

TUOTETIEDOT:

Aloituspakkaus sisältää: Suihkepullo (300 ml) sekoittamiseen ja tiiviste (30 ml). Pullollinen eli 30 ml tiivistettä riittää kahteenkymmeneen kokonaiseen sumutuspullolliseen.

Sisältö: 5-10 % ionitonta pinta-aktiivista ainetta, <5 % amfoteerista pinta-aktiivista ainetta, fenoksietanolia, väriaineita, hajusteita. Sisältää myös bakteeriviljelmää, aktiivista käymisuutetta ja vettä.

Annostus: Ravista ALL CLEAN -tiivistettä varovasti ennen käyttöä sekoittaaksesi sisällön. Täytä suihkepullo vedellä ja lisää kaksi puolikasta pipettiä ALL CLEAN -tiivistettä. Sekoita uusi suihkepullo kahden viikon välein parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Huomaa: Jos pipetti ei toimi, tarkista, ettei sen pää ole tukossa. Neste ei tuki pipetin päätä, mutta valmistusvaiheessa sinne on voinut joutua jokin muru.

Käyttöohje:

  • Pidä ALL CLEAN aina käden ulottuvilla. Pieni pullo korvaa wc-puhdistusaineet, lasinpuhdistusaineet ja perinteiset monikäyttöiset puhdistusaineet. Käytä erityisen vaikeisiin tahroihin (kuten hapanta pH:ta vaativiin kalkkitahroihin) Pure Effect CLEAN BATH-valmistetta.
  • Jatka siivoamista kuten olet aina tehnyt, mutta muista vain:
  • Käytä kylmää/haaleaa vettä
  • Sekoitettu All Clean on tehokkain kaksi viikkoa laimennoksen tekemisen jälkeen.
  • Pyyhi ikkunat ja peilit kuivalla liinalla välttääksesi raidat.
  • Muista öljytä puupinnat aina silloin tällöin, jotta ne näyttävät hyvältä. ALL CLEAN on pH-neutraali ja hellävarainen, mutta hajottaa rasvaa. Siksi on tärkeää öljytä puupinnat ja lattiat uudelleen aina tarvittaessa.

Säilyvyys: Avattu pullo säilyy 2 vuotta. Säilytä kuten muitakin puhdistusaineita. Normaalissa huonelämpötilassa, ei suorassa auringonpaisteessa.

Ympäristötiedot: Tämä tuote on helposti biohajoava. Lajittele pakkaukset pahveihin, lasipullo ja pipetti laseihin sekä laimennuspullo ja pipettikorkki muoveihin.

Tuotemerkki: Pure Effect, Ruotsi

Pure Effectin Instagram-sivuille pääset tästä.

Tutustu myös muihin Pure Effectin loistotuotteisiin. Meiltä löydät tuotteet kaikkeen kodin ympäristöystävälliseen puhdistukseen sekä vaatteiden ja kenkien raikastukseen. Kaikki tuotteet ovat myrkyttömiä, ekologisia, tehokkaita ja vieläpä kauniitakin.

Probioottiset siivousaineet, kolmen setti

Lue lisää, mitä valmistaja kertoo tuotteistaan:

Anna bakteerien huolehtia materiaaleistasi

Nykyään “puhdas” tarkoittaa muutakin kuin vain lian poistamista. Yhä useammat valitsevat ympäristöystävällisiä puhdistusaineita. Monet haluavat myös tuoda hyviä bakteereja elämäänsä – kehoon ja kotiin – probioottisemman elämäntavan vuoksi.

Uskomme kestäviin innovaatioihin, emme palaa hevosiin ja vaunuihin, jotta voimme elää paremmassa tasapainossa ekosysteemin ja toistemme kanssa. Siksi teemme kaikkemme kehittääksemme kestäviä ja tehokkaita tuotteita, joita tulet mielellään käyttämään. Pure Effect on uuden sukupolven bioteknologiaan perustuva puhdistus- ja vaatteidenhoitoainesarja, joka perustuu aktiiviseen bakteeriviljelyyn, joka puhdistaa syvältä ja poistaa pahan hajun. Rasva ja lika hajotetaan ja hajua tuottavat bakteerit pidetään loitolla hyvien mikro-organismien avulla. Erittäin tiivistetyt muodot auttavat tarpeettomien vesikuljetusten vähentämisessä. Tuotteet ovat helposti biohajoavia ja perustuvat uusiutuviin luonnonvaroihin. Siitä olemme vilpittömästi ylpeitä.

Käytämme luonnon omia puhdistusaineita, mikro-organismeja (tai mikrobeja). Ne huolehtivat luonnon biologisesta hajoamisesta tuottamalla entsyymejä ja muita orgaanista ainesta hajottavia aineita. Se on puhtaampi sekä yksinkertaisempi tapa ja ratkaisee hajuongelmat, joita perinteiset tuotteet eivät pysty ratkaisemaan.