Probioottinen lattianpesuaine, Pure Effect

Pure Effect CLEAN FLOOR on pH-neutraali probioottinen ja tehokas lattianpesuaine. Pure Effect CLEAN FLOOR käyttää myrkyttömiä mikrobeja ja biotekniikkaa puhdistamiseen ja desinfiointiin. Mikrobit ovat luonnon omia puhdistusaineita, jotka hajottavat likaa ja bakteereja. Pure Effect CLEAN FLOOR -tuotetta voidaan käyttää millä tahansa lattialla, joka kestää vettä (laatta muovilaminaatti, käsitelty puulattia jne.).

Pure Effect CLEAN FLOOR-tuotteen terveelliset mikrobit jatkavat toimintaansa puhdistuksen jälkeenkin, mikä ehkäisee ja poistaa epämiellyttäviä hajuja. Sen puhdistusteho ulottuu pienimpiinkin kulmiin ja koloihin. Tuote on hellävarainen ja pH-tasapainoinen, mutta sillä on kyky hajottaa rasvaa ja likaa. Rajoita käyttöä öljytyillä puulattioilla ja muista käsitellä ne tarvittaessa öljyllä.

18,70 

Varastossa

Pure Effect CLEAN FLOOR probioottinen lattianpesuaine

TUOTETIEDOT:

Pakkaus sisältää: 300 ml Pure Effect CLEAN FLOOR -tuotetta muovipullossa. CLEAN FLOOR on erittäin tiivistetty ja pitkäikäinen. On hyväksi sekä itsellesi että ympäristölle, että laimennat tuotteen oikein (1:200). Yksi pullo (300 ml) tiivistettä vastaa 60 litraa CLEAN FLOORIA.

Sisältö: 5-10 % ionitonta pinta-aktiivista ainetta, <5 % amfoteeristä pinta-aktiivista ainetta, säilöntäainetta (2-bromi-2-nitropropaani-1,3-dioli), fenoksietanolia, entsyymejä ja hajusteita. Sisältää myös bakteeriviljelmää, aktiivista käymisuutetta ja vettä.

Käyttöohje:

  • Sopii kaikille vedenpitäville lattioille; kaakeli, muovilaminaatti, käsitelty puulattia jne.
  • Ravista tiivistettä varovasti ennen käyttöä.

Annosteluohje:

  • Annostus: Annostus ämpäriin (1:200).
  • Laimenna 15 ml tiivistettä 3 litraan kylmää/haaleaa vettä.
  • Laimenna 30 ml tiivistettä 6 litraan kylmää/haaleaa vettä.

Huomaa: CLEAN FLOOR on hellävarainen ja pH-neutraali, mutta hajottaa likaa ja rasvaa. Vältä käyttöä puulattioilla ja muista käsitellä ne tarvittaessa öljyllä.

Varoitus: Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Jos ainetta menee silmään, huuhtele varovasti vedellä useita minuutteja. Poista piilolinssit. Jos silmän ärsytys jatkuu, hakeuduttava lääkärin hoitoon. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Säilyvyys: Avattu pullo säilyy 2 vuotta. Säilytä kuten muitakin puhdistusaineita. Normaalissa huonelämpötilassa, ei suorassa auringonpaisteessa.

Ympäristötiedot: Tämä tuote on helposti biohajoava. Pakkaukset on valmistettu kierrätettävästä muovista ja lajitellaan kovamuovipakkauksiin.

Tuotemerkki: Pure Effect, Ruotsi

Pure Effectin Instagram-sivuille pääset tästä.

Tutustu myös muihin Pure Effectin loistotuotteisiin. Meiltä löydät tuotteet kaikkeen kodin ympäristöystävälliseen puhdistukseen sekä vaatteiden ja kenkien raikastukseen. Kaikki tuotteet ovat myrkyttömiä, ekologisia, tehokkaita ja vieläpä kauniitakin.

Probioottiset siivousaineet, kolmen setti

Lue lisää, mitä valmistaja kertoo tuotteistaan:

Anna bakteerien huolehtia materiaaleistasi

Nykyään “puhdas” tarkoittaa muutakin kuin vain lian poistamista. Yhä useammat valitsevat ympäristöystävällisiä puhdistusaineita. Monet haluavat myös tuoda hyviä bakteereja elämäänsä – kehoon ja kotiin – probioottisemman elämäntavan vuoksi.

Uskomme kestäviin innovaatioihin, emme palaa hevosiin ja vaunuihin, jotta voimme elää paremmassa tasapainossa ekosysteemin ja toistemme kanssa. Siksi teemme kaikkemme kehittääksemme kestäviä ja tehokkaita tuotteita, joita tulet mielellään käyttämään. Pure Effect on uuden sukupolven bioteknologiaan perustuva puhdistus- ja vaatteidenhoitoainesarja, joka perustuu aktiiviseen bakteeriviljelyyn, joka puhdistaa syvältä ja poistaa pahan hajun. Rasva ja lika hajotetaan ja hajua tuottavat bakteerit pidetään loitolla hyvien mikro-organismien avulla. Erittäin tiivistetyt muodot auttavat tarpeettomien vesikuljetusten vähentämisessä. Tuotteet ovat helposti biohajoavia ja perustuvat uusiutuviin luonnonvaroihin. Siitä olemme vilpittömästi ylpeitä.

Käytämme luonnon omia puhdistusaineita, mikro-organismeja (tai mikrobeja). Ne huolehtivat luonnon biologisesta hajoamisesta tuottamalla entsyymejä ja muita orgaanista ainesta hajottavia aineita. Se on puhtaampi sekä yksinkertaisempi tapa ja ratkaisee hajuongelmat, joita perinteiset tuotteet eivät pysty ratkaisemaan.