Tuotemerkit

Artsy valmistaa kauniita ovimattoja kookoskuidusta. Ovimatot on tarkoitettu niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Matot tulevat Iso-Britanniasta.

Belgian Tapestries valmistaa korkealaatuisia, gobeliinityyppisiä sisustustyynynpäällisiä. Näitä on ilo myydä! Malleja löytyy niin vanhempien kuin nuorisonkin makuun.

Botang on keskittynyt kauniisiin ja kestäviin puutarhatyökaluihin, jotka helpottavat puutarhanhoitoa tai sisäkasvien hoitamista. Näitä puutarhurin luottotyökaluja ei tarvitse piilotella. Voit pitää ne huoletta esillä puutarhasi koristeena.

Chic Antiquen tuotteet edustavat ranskalaista maalaistyyliä parhaimmillaan. Näissä tarkoin valituissa esineissä rustiikkinen ilme sekä elegantit yksityiskohdat yhdistyvät ranskalaiseen romantiikkaan ja viehätysvoimaan.

Tuotteiden juuret juontavat Etelä-Ranskan kirpputoreille.

Dill Handmade on pieni tekstiilien ompelustudio Vilnassa, Liettuassa. Kaikki tuotteet ovat pienen tiimin suunnittelemia ja käsintehtyjä. Tuotteissa on laadukkaat kankaat ja kauniit kukkakuosit.

Valikoimissamme ovat puutarhurin puoliesiliinat sekä patakintaat.

Bremenin hopeatavaramerkki EDZARD® on erikoistunut korkealaatuisiin hopeoituihin ja tummumattomiin valokuvakehyksiin. Valikoimassa on myös muita laadukkaita tuotteita, kuten astioita ja kynttilänjalkoja. Vankkaa tuotantoa erinomaisella ammattitaitolla.

I Love it Here – brändin tuotteet tuovat ihanat englantilaisen puutarhan herkut meidänkin saataville. Suloiset jaloleinikit, pionit, ruusut ja monet muut ihanat kukat hehkuvat kaitaliinoissa, tableteissa, esiliinoissa, toilettilaukuissa ja kasvopyyhkeissä. Erityistä näissä tuotteissa on myös hyvä laatu. Ompeleet ovat todella siistit ja kangas on napakkaa.

Tanskalaisen Koustrup & Co -brändin tuotesuunnittelijoiden johtoajatuksena on kaunis oppiminen. Jokaisella tuotteella on tarina kerrottavana.

Tuotteissa käytetään kestäviä materiaaleja – kuten luomu-, GOTS-, joutsen- ja FSC-paperia. Sellofaanipussit ovat biohajoavia ja ne on valmistettu kasvitärkkelyksestä.

Saksalaisen Lenin erikoisalana on vesiviljely eli hydroviljely tai voidaan sanoa myös puolihydro tai semihydro – ihan miten vain tätä helppoa ja varmaa viljelytapaa halutaankin kutsua. Meiltä löytyvät vesitasomittarit, erikokoiset hydrosorat ja pitkävaikutteiset lannoitteet vesiviljelyyn.

 

Margit Brandt -tuotteet ovat korkealaatuista tanskalaista muotoilua. Ne tuovat luksushotellin tyyliä sinun arkeesi. Valikoimassa muun muassa puutarhapatsaita, kynttilänjalkoja ja muita sisustusesineitä.

Mathilde M:n tuotteet ovat ranskalaiseen tapaan hyvin viehättäviä ja hienostuneita. Valikoimaan kuuluu erittäin laadukkaita huonetuoksuja, kauniita astioita ja koriste-esineitä.

Plint on tanskalainen pieni tuotemerkki, joka valmistaa käytännöllisiä ja kauniita, nostalgisia tuotteita kotiin ja puutarhaan. Plintin erikoisuus on kestävät ja tyylikkäät kastelukannut. Metalliset kastelukannut ovat vahvoja ja tehty kestämään kovaakin kulutusta puutarhassa. 

Ruotsalaisen Pure Effectin tuotteista olemme erityisen innoissamme! Niiden vaikutus perustuu maitohappobakteereihin ja sitä paitsi tuotteet ovat ympäristöystävällisiä sekä kauniita. On ihanaa ympäröidä itsensä hyödyllisillä mikrobeilla, probiooteilla. Happy Cleaning!

Ruotsista tulevat Sköna Tingin tuotteet ovat nostalgisia ja sanalla sanoen ihania. Ne sopivat erinomaisesti pieniksi lahjoiksi ja omaksi iloksi.

Supplied by Lily sai alkunsa vuonna 2016 alankomaalaisen yliopisto-opiskelijan ja somevaikuttajan, Lilia Kazakovan, ideasta. Hänet tunnetaan paremmin nimellä LilyLikecom. Koska hän ei löytänyt haluamiaan, esteettisesti miellyttäviä ja toimivia paperituotteita, hän päätyi perustamaan oman yrityksen. Hän uskoo, että kauneus vahvistaa älykkyyttä. Siksi arkisten paperitavaroiden tulee olla käytännöllisiä ja kauniita.