Tuotemerkit

Artsy valmistaa kauniita ovimattoja kookoskuidusta. Ovimatot on tarkoitettu niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Matot tulevat Iso-Britanniasta.

Belgian Tapestries valmistaa korkealaatuisia, gobeliinityyppisiä sisustustyynynpäällisiä. Näitä on ilo myydä! Malleja löytyy niin vanhempien kuin nuorisonkin makuun.

Chic Antiquen tuotteet edustavat ranskalaista maalaistyyliä parhaimmillaan. Näissä tarkoin valituissa esineissä rustiikkinen ilme sekä elegantit yksityiskohdat yhdistyvät ranskalaiseen romantiikkaan ja viehätysvoimaan.

Tuotteiden juuret juontavat Etelä-Ranskan kirpputoreille.

Bremenin hopeatavaramerkki EDZARD® on erikoistunut korkealaatuisiin hopeoituihin ja tummumattomiin valokuvakehyksiin. Valikoimassa on myös muita laadukkaita tuotteita, kuten astioita ja kynttilänjalkoja. Vankkaa tuotantoa erinomaisella ammattitaitolla.

I Love it Here – brändin tuotteet tuovat ihanat englantilaisen puutarhan herkut meidänkin saataville. Suloiset jaloleinikit, pionit, ruusut ja monet muut ihanat kukat hehkuvat kaitaliinoissa, tableteissa, esiliinoissa, toilettilaukuissa ja kasvopyyhkeissä. Erityistä näissä tuotteissa on myös hyvä laatu. Ompeleet ovat todella siistit ja kangas on napakkaa.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Margit Brandt -tuotteet ovat korkealaatuista tanskalaista muotoilua. Ne tuovat luksushotellin tyyliä sinun arkeesi. Valikoimassa muun muassa puutarhapatsaita, kynttilänjalkoja ja muita sisustusesineitä.

Mathilde M:n tuotteet ovat ranskalaiseen tapaan hyvin viehättäviä ja hienostuneita. Valikoimaan kuuluu erittäin laadukkaita huonetuoksuja, kauniita astioita ja koriste-esineitä.

Plint on tanskalainen pieni tuotemerkki, joka valmistaa käytännöllisiä ja kauniita, nostalgisia tuotteita kotiin ja puutarhaan. Plintin erikoisuus on kestävät ja tyylikkäät kastelukannut. Metalliset kastelukannut ovat vahvoja ja tehty kestämään kovaakin kulutusta puutarhassa. 

Ruotsalaisen Pure Effectin tuotteista olemme erityisen innoissamme! Niiden vaikutus perustuu maitohappobakteereihin ja sitä paitsi tuotteet ovat ympäristöystävällisiä sekä kauniita. On ihanaa ympäröidä itsensä hyödyllisillä mikrobeilla, probiooteilla. Happy Cleaning!

Ruotsista tulevat Sköna Tingin tuotteet ovat nostalgisia ja sanalla sanoen ihania. Ne sopivat erinomaisesti pieniksi lahjoiksi ja omaksi iloksi.