Chic Antique

Chic Antiquen tuotteet edustavat ranskalaista maalaistyyliä parhaimmillaan. Näissä tarkoin valituissa esineissä rustiikkinen ilme sekä elegantit yksityiskohdat yhdistyvät ranskalaiseen romantiikkaan ja viehätysvoimaan. Tuotteiden juuret juontavat Etelä-Ranskan kirpputoreille. Tanskalaiset Bente Kienast ja hänen miehensä Allan kiertelivät kirpputoreilla ja kiinnittivät huomionsa pienten myyntipöytien vanhoihin, upeisiin esineisiin. He haaveilivat, että nuo viehättävät esineet ansaitsisivat uuden elämän. Noissa esineissä oli tarinoita jo isoäidin nuoruusajoilta. Tarinoita, jotka tekivät esineistä ainutlaatuisia. Intohimosta kauniisiin esineisiin kumpusi unelma ja yritys nimeltä Chic Antique.

Tuotemerkki on alkuajoista kasvanut ja saanut tunnettuutta, mutta Bente on edelleen henkilökohtaisesti mukana kaikkien uusien mallistojen kehittämisessä varmistaakseen täydellisen vintage-ilmeen.

“Unelmien on tarkoitus toteutua. Muuten ne ovat vain unelmia.”

Huomaathan, että tuotteet vaikuttavat aidoilta, vanhoilta esineiltä. Monet tuotteet ovat käsintehtyjä ja siksi ne eivät ole täydellisiä. Tuotteissa on niin kutsuttua patinaa; metallituotteissa voi olla hieman ruostetta, lasissa voi olla pieniä poikkeamia ja muissa tuotteissa värieroja. Nämä kuuluvat siis asiaan ja antavat ainutlaatuisen tuotteen viehättävän tunnun.