Probioottiset siivousaineet, kolmen setti

Kodin siivousaineet: 3 aineen setti kaikkiin kodin puhdistukseen.

Myrkyttömät, probioottiset, tehokkaat, ympäristöystävälliset, riittoisat ja vieläpä kauniit aineet ovat ilo jokaiseen arkipäivään.

Saat setin edullisemmin kuin yksittäiset tuotteet.

Kolmen setti sisältää:

Pure Effect yleispuhdistusaine ALL CLEAN aloituspakkaus & kalkinpoistoon ja kylpyhuoneeseen CLEAN BATH & lattianpesuaine CLEAN FLOOR

  • ALL CLEAN Suihkepullo (300 ml) sekoittamiseen ja tiiviste (30 ml). Pullollinen eli 30 ml tiivistettä riittää kahteenkymmeneen kokonaiseen sumutuspullolliseen.
  • CLEAN BATH 1000 ml pullo käyttövalmista liuosta kalkinpoistoon ja kovempiin tahroihin
  • CLEAN FLOOR ämpäriin laimennettava tuote lattian pesuun, 300 ml pullo riittää 10–20 ämpärilliseen (3–6 litraa)

Teho perustuu hyviin mikrobeihin, jotka hajottavat rasvaa ja likaa, ja ne jatkavat työtään vielä siivouksen jälkeenkin.

57,20 

Varasto loppu

Kodin siivousaineet: 3 aineen setti kaikkeen kodin puhdistukseen.

Lue lisää, mitä valmistaja kertoo tuotteistaan:

Anna bakteerien huolehtia materiaaleistasi

Nykyään “puhdas” tarkoittaa muutakin kuin vain lian poistamista. Yhä useammat valitsevat ympäristöystävällisiä puhdistusaineita. Monet haluavat myös tuoda hyviä bakteereja elämäänsä – kehoon ja kotiin – probioottisemman elämäntavan vuoksi.

Uskomme kestäviin innovaatioihin, emme palaa hevosiin ja vaunuihin, jotta voimme elää paremmassa tasapainossa ekosysteemin ja toistemme kanssa. Siksi teemme kaikkemme kehittääksemme kestäviä ja tehokkaita tuotteita, joita tulet mielellään käyttämään. Pure Effect on uuden sukupolven bioteknologiaan perustuva puhdistus- ja vaatteidenhoitoainesarja, joka perustuu aktiiviseen bakteeriviljelyyn, joka puhdistaa syvältä ja poistaa pahan hajun. Rasva ja lika hajotetaan ja hajua tuottavat bakteerit pidetään loitolla hyvien mikro-organismien avulla. Erittäin tiivistetyt muodot auttavat tarpeettomien vesikuljetusten vähentämisessä. Tuotteet ovat helposti biohajoavia ja perustuvat uusiutuviin luonnonvaroihin. Siitä olemme vilpittömästi ylpeitä.

Käytämme luonnon omia puhdistusaineita, mikro-organismeja (tai mikrobeja). Ne huolehtivat luonnon biologisesta hajoamisesta tuottamalla entsyymejä ja muita orgaanista ainesta hajottavia aineita. Se on puhtaampi sekä yksinkertaisempi tapa ja ratkaisee hajuongelmat, joita perinteiset tuotteet eivät pysty ratkaisemaan.

Pure Effectin Instagram-sivuille pääset tästä.

Tutustu myös muihin Pure Effectin loistotuotteisiin. Meiltä löydät tuotteet kaikkeen kodin ympäristöystävälliseen puhdistukseen sekä vaatteiden ja kenkien raikastukseen. Kaikki tuotteet ovat myrkyttömiä, ekologisia, tehokkaita ja vieläpä kauniitakin.