Tekstiilituoksu Fleur de The

Tekstiilituoksu kauniissa lasipullossa tuo arkeesi ylellisyyttä. Lasipullo itsessään on jo kaunis kuin koru. Pullo sisältää liinavaatteisiin ja muihin tekstiileihin suihkautettavaa tuoksua, joka ei tahraa tekstiilejä. Tuoksu sopii käytettäväksi esimerkiksi lakanoihin, tyynyihin, verhoihin ja sohviin.

Tämä tuoksu on kuin rauhoittava ja pehmeä pilvi, jossa raikas bergamotti ja valkoisen teen puhtaus yhdistyvät ruusun kukkaisuuteen. Vaniljan ja meripihkan lämpimän kotoisat tuoksut taustalla täydentävät tämän kauniin kokonaisuuden.

Tuoksuvaihtoehdot: Fleur de coton ja Fleur de The

18,70 

Varastossa

Tekstiilituoksu Fleur de The

TUOTETIEDOT:

Tuoksu: Fleur de The

  • Latvatuoksu: bergamotti, manteli
  • Sydäntuoksu: valkoinen tee, ruusu
  • Juurituoksu: vanilja, setri, meripihka

Väri: pullo on kirkasta lasia, korkki on hopean värinen. Neste on kirkasta.

Määrä: 75 ml

Tuotemerkki: Mathilde M, Ranska

 

VINKKI!

Pidä kaunis pullo näkösällä ja kokoa sen seuraan muita viehättäviä esineitä. Saat siten kivaa vaihtelua sisustukseesi. Tällaisia esineitä voisivat olla esimerkiksi valikoimaamme kuuluvat sisustuspatsaat, valokuvakehykset, kynttilänjalat, tuoksukynttilät, diffuuserit ja erilaiset tuoksuesineet sekä lasipurkit.

Mathilde M:n Instagram-sivuille pääset tästä.

Tutustu myös muihin Mathilde M:n tuotteisiin. Valikoimissamme ovat laadukkaat huonetuoksut monessa eri muodossa, lasi- ja posliiniastioita sekä muita viehättäviä tuotteita.