Ale!

Huonetuoksu diffuuseri Fleur de Coton 90 ml

Diffuuseri huonetuoksu kauniissa lasipullossa. Puhdas ja pehmeä puuvillankukka on tämän kodinomaisen puuterituoksun keskiössä. Yhdistettynä valkoisiin kukkiin ja jalopuiden metsäiseen tuulahdukseen, kokonaisuus on rauhoittava ja lempeä.

Diffuuserit levittävät yhtäjaksoisesti tuoksua useiden viikkojen ajan. Tuoksu nousee rottinkitikkuja pitkin kapillaarisesti ja leviää niistä ilmaan.

Tuoksuvaihtoehdot: Poudre de Riz ja Fleur de Coton

Alkuperäinen hinta oli: 26,00 €.Nykyinen hinta on: 22,10 €.

Varastossa

Huonetuoksu diffuuseri Fleur de Coton 90 ml, Mathilde M

TUOTETIEDOT:

Tuoksu: Fleur de Coton

  • Latvatuoksu: Freesia, puuvillan siemen
  • Sydäntuoksu: Puuvillakukka, vaniljaorkidea
  • Juurituoksu: Amarantti, valkoinen myski

Määrä: 90 ml

Käyttöohje:

  • Tuoksun voimakkuutta ja kestoa voi säädellä tikkujen määrää muuttamalla sekä niitä kääntelemällä. Mitä enemmän tikkuja on käytössä, sitä nopeammin tuoksu leviää huoneeseen ja kuluu. Myös tikkujen kääntäminen lisää tuoksun leviämistä.
  • Tuoksun kesto riippuu käytössä olevien tikkujen määrästä, niiden käännön tiheydestä, tilan koosta sekä lämpötilasta.
  • Voit täyttää lasiastiat erikseen myytävistä täyttöpulloista, kun tuoksu kuluu loppuun. Myös rottinkitikut on hyvä vaihtaa muutaman täytön välein. Ajan myötä rottinkitikut keräävät pölyä ja saattavat tukkeutua, jolloin niiden teho heikkenee.

Tuotemerkki: Mathilde M, Ranska

 

VINKKI!

Diffuuseri antaa tuoksullaan pikantin lisän sisustukseesi, mutta on myös kaunis katseenvangitsija. Elegantti lasipullo on ihana yksityiskohta yksin tai ryhmässä.

Ryhmään sopivat esimerkiksi sisustuspatsas, erikokoiset diffuuserit, tuoksukynttilä, jalallinen tarjoiluvati ja erilaiset tuoksuesineet. On niin inspiroivaa asetella erilaisia kauniita esineitä ryhmiin ja saada siten pienillä asioilla vaihtelua sisustukseen.

Kiva idea on koota kauniita esineitä tarjottimelle tai jalalliselle tarjoiluvadille. Omassa asetelmassani on käyttötavaroita, jopa kalkkimaalipurkkeja sulassa sovussa diffuuserin ja muiden tuoksupullojen kanssa.

Mathilde M:n Instagram-sivuille pääset tästä.

Tutustu myös muihin Mathilde M:n tuotteisiin. Valikoimissamme ovat laadukkaat huonetuoksut monessa eri muodossa, lasi- ja posliiniastioita sekä muita viehättäviä tuotteita.