Ale!

Huonetuoksu diffuuseri Poudre de Riz 90 ml

Diffuuseri huonetuoksu kauniissa lasipullossa. Pehmeä puuterituoksu tuo viihtyisyyttä ja lämpöä kotiin. Tähän tasapainoiseen tuoksuun on helppo ihastua.

Diffuuserit levittävät yhtäjaksoisesti tuoksua useiden viikkojen ajan. Tuoksu nousee rottinkitikkuja pitkin kapillaarisesti ja leviää niistä ilmaan.

Pehmeän samettinen tuoksu, jonka puuterimaiset ja kukkaiset nuotit muodostavat unelmien kokonaisuuden. Tähän hienostuneeseen ja tasapainoiseen tuoksuun on vaikea olla ihastumatta.

Tuoksuvaihtoehdot: Poudre de Riz ja Fleur de Coton

Alkuperäinen hinta oli: 26,00 €.Nykyinen hinta on: 22,10 €.

Varastossa

Huonetuoksu Poudre de Riz diffuuseri 90 ml, Mathilde M

TUOTETIEDOT:

Tuoksu: Poudre de Riz

  • Latvatuoksu: kielo
  • Sydäntuoksu: ruusu, orvokki
  • Pohjatuoksu: vanilja, santelipuu, myski

Määrä: 90 ml

Käyttöohje:

  • Tuoksun voimakkuutta ja kestoa voi säädellä tikkujen määrää muuttamalla sekä niitä kääntelemällä. Mitä enemmän tikkuja on käytössä, sitä nopeammin tuoksu leviää huoneeseen ja kuluu. Myös tikkujen kääntäminen lisää tuoksun leviämistä.
  • Tuoksun kesto riippuu käytössä olevien tikkujen määrästä, niiden käännön tiheydestä, tilan koosta sekä lämpötilasta.
  • Voit täyttää lasiastiat erikseen myytävistä täyttöpulloista, kun tuoksu kuluu loppuun. Myös rottinkitikut on hyvä vaihtaa muutaman täytön välein. Ajan myötä rottinkitikut keräävät pölyä ja saattavat tukkeutua, jolloin niiden teho heikkenee.

Tuotemerkki: Mathilde M, Ranska

 

VINKKI!

Diffuuseri antaa tuoksullaan pikantin lisän sisustukseesi, mutta on myös kaunis katseenvangitsija. Elegantti lasipullo on ihana yksityiskohta yksin tai ryhmässä.

Ryhmään sopivat esimerkiksi sisustuspatsas, erikokoiset diffuuserit, tuoksukynttilä, jalallinen tarjoiluvati ja erilaiset tuoksuesineet. On niin inspiroivaa asetella erilaisia kauniita esineitä ryhmiin ja saada siten pienillä asioilla vaihtelua sisustukseen.

Mathilde M:n Instagram-sivuille pääset tästä.

Tutustu myös muihin Mathilde M:n tuotteisiin. Valikoimissamme ovat laadukkaat huonetuoksut monessa eri muodossa, lasi- ja posliiniastioita sekä muita viehättäviä tuotteita.