Huonetuoksu diffuuseri Marquise 200 ml

Diffuuseri huonetuoksu Marquise kauniissa lasipullossa. Diffuuserit levittävät yhtäjaksoisesti tuoksua useiden viikkojen ajan. Tuoksu nousee rottinkitikkuja pitkin kapillaarisesti ja leviää niistä ilmaan.

Tässä ainutlaatuisessa ja suuren suosion saavuttaneessa tuoksussa yhdistyvät metsäiset ja mausteiset nuotit vaniljan ja myskin makeuteen. Tuoksu on sensuelli ja ylellinen, kuin matka itämaiseen palatsiin.

 

Tuoksuvaihtoehdot: Rose Elegante ja Marquise

33,00 

Varastossa

Huonetuoksu diffuuseri Marquise 200 ml, Mathilde M

TUOTETIEDOT:

Tuoksu: Marquise

  • Latvatuoksu: setripuu, jalopuut
  • Sydäntuoksu: päivännouto, valkoinen myski, mausteet
  • Juurituoksu: ambra, vanilja

Määrä: 200 ml

Käyttöohje:

  • Tuoksun voimakkuutta ja kestoa voi säädellä tikkujen määrää muuttamalla sekä niitä kääntelemällä. Mitä enemmän tikkuja on käytössä, sitä nopeammin tuoksu leviää huoneeseen ja kuluu. Myös tikkujen kääntäminen lisää tuoksun leviämistä.
  • Tuoksun kesto riippuu käytössä olevien tikkujen määrästä, niiden käännön tiheydestä, tilan koosta sekä lämpötilasta.
  • Voit täyttää lasiastiat erikseen myytävistä täyttöpulloista, kun tuoksu kuluu loppuun. Myös rottinkitikut on hyvä vaihtaa muutaman täytön välein. Ajan myötä rottinkitikut keräävät pölyä ja saattavat tukkeutua, jolloin niiden teho heikkenee.

Tuotemerkki: Mathilde M, Ranska

 

VINKKI!

Jos ihastuit tähän tuoksuun, tutustu myös muihin samaa tuoksua sisältäviin tuotteisiin. Marquise-tuotesarjasta löydät 200 ml diffuuserin, tuoksuvan tupsun, sydämen, linnun sekä erilaisia simpukoita. Sarjasta löytyy myös tuoksutiiviste tuoksuesineiden uudelleen tuoksuttamiseen.

Diffuuseri antaa tuoksullaan pikantin lisän sisustukseesi, mutta on myös kaunis katseenvangitsija. Elegantti lasipullo on ihana yksityiskohta yksin tai ryhmässä.

Ryhmään sopivat esimerkiksi sisustuspatsas, erikokoiset diffuuserit, tuoksukynttilä, jalallinen tarjoiluvati ja erilaiset tuoksuesineet. On niin inspiroivaa asetella erilaisia kauniita esineitä ryhmiin ja saada siten pienillä asioilla vaihtelua sisustukseen.

Kiva idea on koota kauniita esineitä tarjottimelle tai jalalliselle tarjoiluvadille. Omassa asetelmassani on käyttötavaroita, jopa kalkkimaalipurkkeja sulassa sovussa diffuuserin ja muiden tuoksupullojen kanssa.

Mathilde M:n Instagram-sivuille pääset tästä.

Tutustu myös muihin Mathilde M:n tuotteisiin. Valikoimissamme ovat laadukkaat huonetuoksut monessa eri muodossa, lasi- ja posliiniastioita sekä muita viehättäviä tuotteita.