Huonetuoksu Kaunis lintu lahjapakkauksessa

Tämä huonetuoksu on upea lahja. Tuoksu nousee pullosta paksua narua pitkin kipsilintuun, josta tuoksu leviää huoneeseen.

Tämä elegantti kukkaistuoksu on yhdistelmä hienostunutta jasmiinia ja lumoavan tuberosan makeita vivahteita kietoutuneena santelipuun ja vaniljan pehmeisiin sävyihin. Nauti valkoisen kukkakimpun ylellisestä tuoksusta.

35,00 

Varastossa

Huonetuoksu Bel Oiseau (Kaunis lintu) lahjapakkauksessa, Mathilde M

TUOTETIEDOT:

Tuoksu: Bouquet Precieux

  • Latvatuoksu: appelsiini
  • Sydäntuoksu: jasmiini, tuberosa
  • Pohjatuoksu: iiris, santelipuu, vanilja

Määrä: 100 ml

Pakkaus sisältää astian, linnun narulla ja yhden 100 ml tuoksupullon

Pakkauksen koko: 16,5 x 21 x 6 cm

Materiaali: Astia posliinia ja lintu kipsiä

Diffuuserin koko: ⌀ 5,5 x 9,7 cm, lintu: 8 x 6 x 4 cm

Käyttöohje: Kaada haluamasi määrä tuoksutiivistettä pulloon ja laita naru pullon suusta sisään. Odota, kunnes lintu alkaa tuoksua. Lintu saattaa värjäytyä, kun siinä on runsaasti tuoksua. Väri vaalenee, kun tuoksu laimenee. Huomaa, että alussa tuoksu on hyvin voimakas. Aloita siis pienellä määrällä. Tuoksun kulutus riippuu tilan koosta ja siitä, kuinka voimakkaan tuoksun haluat.

Tuotemerkki: Mathilde M, Ranska

 

VINKKI!

Diffuuseri antaa tuoksullaan pikantin lisän sisustukseesi, mutta on myös kaunis katseenvangitsija. Elegantti lintupullo on ihana yksityiskohta yksin tai ryhmässä. Ryhmään sopivat esimerkiksi sisustuspatsas, erikokoiset diffuuserit, tuoksukynttilä, jalallinen tarjoiluvati ja erilaiset tuoksuesineet. On niin inspiroivaa asetella erilaisia kauniita esineitä ryhmiin ja saada siten pienillä asioilla vaihtelua sisustukseen.

Mathilde M:n Instagram-sivuille pääset tästä.

Tutustu myös muihin Mathilde M:n tuotteisiin. Valikoimissamme ovat laadukkaat huonetuoksut monessa eri muodossa, lasi- ja posliiniastioita sekä muita viehättäviä tuotteita.