Voiastia ja veitsi, hopeoitu, Edzard

Hopeoitu voiastia tekee arkikattauksesta juhlavan ja juhlapöydästä ylellisen. Astia sopii niin voin, tuorejuuston tai muun levitteen juhlavaan tarjoiluun kuin pikku esineiden säilytykseenkin. Kuvun nuppina on kaunis ankka.

Edzardin tuotteet sopivat jokaiseen sisustustyyliin klassisesta moderniin. Viimeistellyt tuotteet sopivat lahjaksi tai itselle käyttöön, ei ainoastaan kaappiin erityistä juhlatilaisuutta odottamaan.

53,80 

Varasto loppu

Voiastia ja veitsi, hopeoitu

TUOTETIEDOT:

Halkaisija: 14 cm

Korkeus: 7 cm

Paino: 555 g

Astiaan sopii noin 130 g voita.

Tuotteeseen sisältyy hopeoitu lautanen ja sen sisällä oleva lasiastia, hopeoitu kupu sekä yhteensopiva voiveitsi, jonka pituus 18 cm.

Materiaali: hopeoitu

Käsintehty

Puhdistusohje: Lasikulho kannattaa pestä käsin astianpesuaineella. Aluslautasen ja kuvun puhdistukseen riittää silloin tällöin kostea liina.

Tuotemerkki: Edzard, Saksa

 

Vinkki!

Jos sinun täytyy ottaa vitamiineja tai lääkkeitä, mutta et muista ottaa niitä kaapista, laita ne tämän kauniin kuvun alle ruokapöydälle. Kaunis astia muistuttaa niiden ottamisesta.

Edzardin Instagram-tiliin pääset tästä.

Tutustu myös muihin Edzardin upeisiin tuotteisiin. Meiltä löydät erilaiset valokuvakehykset, kynttilänjalat, maljakot, voiastian sekä nimikorttien pidikkeet juhlavaan kattaukseen.