Käsinpuhallettu maljakko Charlotte, Edzard

Maljakko suupuhallettua kristallilasia platinareunuksella

Tässä kauniissa, kirkkaassa kristallimaljakossa kukat pääsevät oikeuksiinsa. Vaasi on vähäeleinen, mutta upea. Se sopii niin arkeen kuin juhlaankin sekä erilaisiin sisustustyyleihin. Elegantti maljakko loihtii vaatimattomastakin kimpusta näyttävän katseenvangitsijan.

38,80 

Varastossa

Maljakko, Charlotte

TUOTETIEDOT:

Korkeus: 16 cm

Halkaisija: 12 cm

Materiaali: kristallilasi, platinapinnoite

Puhdistusohje: Pese käsin miedolla astianpesuaineella. Kuivaa heti pesun jälkeen, jotta lasiin ei jää pisaran jälkiä. Ei astianpesukoneeseen.

Huomaa: Koska tämä maljakko on suupuhallettu, siinä voi olla ilmakuplia.

Vinkki!

Sinun ei tarvitse osata spiraalitekniikkaa saadaksesi kukat kauniisti esille tähän lasimaljakkoon. Laita maljakkoon vettä. Asettele ensimmäinen varsi viistoon siten, että kukka on vasemmalla ja varsi sojottaa oikealle. Aseta seuraava varsi samaan suuntaan ristikkäin edellisen kanssa. Käännä maljakkoa hieman ja jatka varsien asettelua aina edellisen kanssa ristiin: kukka vasemmalle, varsi oikealle. Vasenkätiset voivat asetella kukat toisin päin.

Edzardin Instagram-tiliin pääset tästä.

Tutustu myös muihin Edzardin upeisiin tuotteisiin. Meiltä löydät erilaiset valokuvakehykset, kynttilänjalat, maljakot, voiastian sekä nimikorttien pidikkeet juhlavaan kattaukseen.