Maljakko käsinpuhallettu kristallinen Gabi

Tämä maljakko on käsin puhallettua kristallilasia ja siinä on platinareunus.

Tässä hienostuneessa, kookkaassa kristallimaljakossa kukat pääsevät oikeuksiinsa. Maljakko on vähäeleinen ja upea. Tämä elegantti vaasi sopii niin arkeen kuin juhlaankin sekä erilaisiin sisustustyyleihin. Tyylikäs maljakko loihtii vaatimattomastakin kimpusta näyttävän katseenvangitsijan.

64,40 

Varastossa

Käsinpuhallettu kristallinen maljakko, Gabi

TUOTETIEDOT:

Korkeus: 19 cm

Halkaisija: 17 cm

Suuaukon halkaisija: 12 cm

Materiaali: kristallilasi, platinapinnoite

Puhdistusohje: Pese käsin miedolla astianpesuaineella. Kuivaa heti pesun jälkeen, jotta lasiin ei jää pisaran jälkiä. Ei astianpesukoneeseen.

Huomaa: Koska tämä maljakko on suupuhallettu, siinä voi olla ilmakuplia.

Tuotemerkki: Edzard, Saksa

 

Vinkki!

Itse olen keväällä leikannut maljakkoon puiden ja pensaiden oksia. Kookkaat oksat pysyvät hyvin pystyssä ja ovat näyttäviä tässä tukevassa maljakossa. Myös tulppaaneille tämä kaunis maljakko sopii hienosti. Pionien aikaan olen leikannut suuren kimpun pioneita, jotka niin ikään sopivat täydellisesti maljakkoon. Astia sopii myös suurelle kimpulle herkkiä kukkia. Esimerkiksi kookas luonnonkukkakimppu on oikein kiva. Maljakolle löytyy käyttöä myös syksyllä. Siihen on kiva asetella värikkäitä oksia ja kukkia näyttäväksi kimpuksi.

Sinun ei tarvitse osata spiraalitekniikkaa saadaksesi kukat kauniisti esille tähän lasimaljakkoon. Laita maljakkoon vettä. Asettele ensimmäinen varsi viistoon siten, että kukka on vasemmalla ja varsi sojottaa oikealle. Aseta seuraava varsi samaan suuntaan ristikkäin edellisen kanssa. Käännä maljakkoa hieman ja jatka varsien asettelua aina edellisen kanssa ristiin: kukka vasemmalle, varsi oikealle. Vasenkätiset voivat asetella kukat toisin päin.

Edzardin Instagram-tiliin pääset tästä.

Tutustu myös muihin Edzardin upeisiin tuotteisiin. Meiltä löydät erilaiset valokuvakehykset, kynttilänjalat, maljakot, voiastian sekä nimikorttien pidikkeet juhlavaan kattaukseen.