Huonetuoksu kuninkaallinen tupsu, Marquise

TUOTE ON VÄLIAIKAISESTI LOPPUNUT

Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut varastostamme, mutta saamme tätä mahdollisesti jonkin ajan kuluttua lisää. Huomaa kuitenkin, että toimitusaika saattaa olla todella pitkä. Valitettavasti pelkästään tilauksesta toimitukseen (Ranskasta Suomeen) voi kulua kaksi kuukautta.

Jos olet kiinnostunut tuotteesta, laittaisitko ystävällisesti viestin ohessa olevalla lomakkeella.  Ilmoitamme, kun tuote on taas saatavana.

[contact-form][contact-field label=”Nimi” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Sähköpostiosoite” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Kotisivu” type=”url” /][contact-field label=”Viesti” type=”textarea” /][/contact-form]

Tämä ylellinen huonetuoksu, tasseli, on paitsi kaunis koriste myös ihana tuoksun tuoja kotiin. Tupsun yläosassa on kipsistä käsityönä valmistettu pompula, jossa on Marquise-tuoksu. Jos ripustat tasselin paikkaan, jonka ohi kuljet usein, saat ihania tuoksuterveisiä pitkin päivää.

Ainutlaatuiset tuoksuesineet ovat Mathilde M:n erikoisuus. Niillä tuot tuoksun kaikkialle kotiisi. Tuoksuesineet levittävät tuoksua hitaasti pitkän aikaa. Voit myöhemmin vahvistaa sitä suihkautettavilla tuoksutiivisteillä.

Tässä ainutlaatuisessa ja suuren suosion saavuttaneessa tuoksussa yhdistyvät metsäiset ja mausteiset nuotit vaniljan ja myskin makeuteen. Tuoksu on sensuelli ja ylellinen, kuin matka itämaiseen palatsiin.

25,50 

Varasto loppu

Huonetuoksu kuninkaallinen tupsu, Marquise, Mathilde M

TUOTETIEDOT:

Väri: harmaa ja kipsinvalkoinen

Tuoksu: Marquise

  • Latvatuoksu: setripuu, jalopuut
  • Sydäntuoksu: päivännouto, valkoinen myski, mausteet
  • Juurituoksu: ambra, vanilja

Pituus: ilman ripustuslenkkiä noin 20 cm ja ripustuslenkin kanssa noin 27 cm

Käyttöohje: Vältä suoraa kosketusta herkkien tekstiilien ja huonekalujen kanssa.

Tuotemerkki: Mathilde M, Ranska

 

VINKKI!

Tuoksuesineissä on valmiina tietty tuoksu, mutta mikään ei estä kokeilemasta sinua esineeseen toista tuoksua. Itse ainakin olen suihkutellut esineeseen eri tuoksua sitten, kun alkuperäinen tuoksu on hälventynyt. Mielestäni nämä tuoksut eivät riitele keskenään, mutta nämä ovat tietenkin makuasioita.

Mathilde M:n Instagram-sivuille pääset tästä.

Tutustu myös muihin Mathilde M:n tuotteisiin. Valikoimissamme ovat laadukkaat huonetuoksut monessa eri muodossa, lasi- ja posliiniastioita sekä muita viehättäviä tuotteita.