Ale!

Huonetuoksu diffuuseri Rose Elixir 30 ml

Diffuuseri huonetuoksu kauniissa lasipullossa. Diffuuserit levittävät yhtäjaksoisesti tuoksua useiden viikkojen ajan. Tuoksu nousee rottinkitikkuja pitkin kapillaarisesti ja leviää niistä ilmaan.

Valoisa ja lumoava kukkaistuoksu, jossa kukkien kuningattaren ruusun romanttisuus ja orvokkien puuterimaiset nuotit kohtaavat valkoisen myskin pehmeyden.

Tuoksuvaihtoehdot: Figuier Dolce ja Rose Elixir

Alkuperäinen hinta oli: 12,50 €.Nykyinen hinta on: 10,60 €.

Varasto loppu

Huonetuoksu diffuuseri Rose Elixir 30 ml, Mathilde M

TUOTETIEDOT:

Tuoksu: Rose Elixir

Latvatuoksu: persikka, raparperi

Sydäntuoksu: ruusu, orvokki, vadelma

Pohjatuoksu: valkoinen myski

Määrä: 30 ml

Käyttöohje:

  • Tuoksun voimakkuutta ja kestoa voi säädellä tikkujen määrää muuttamalla sekä niitä kääntelemällä. Mitä enemmän tikkuja on käytössä, sitä nopeammin tuoksu leviää huoneeseen ja kuluu. Myös tikkujen kääntäminen lisää tuoksun leviämistä.
  • Tuoksun kesto riippuu käytössä olevien tikkujen määrästä, niiden käännön tiheydestä, tilan koosta sekä lämpötilasta.
  • Voit täyttää lasiastiat erikseen myytävistä täyttöpulloista, kun tuoksu kuluu loppuun. Myös rottinkitikut on hyvä vaihtaa muutaman täytön välein. Ajan myötä rottinkitikut keräävät pölyä ja saattavat tukkeutua, jolloin niiden teho heikkenee.

Tuotemerkki: Mathilde M, Ranska

 

VINKKI!

Diffuuseri antaa tuoksullaan pikantin lisän sisustukseesi, mutta on myös kaunis katseenvangitsija. Elegantti lasipullo on ihana yksityiskohta yksin tai ryhmässä.

Ryhmään sopivat esimerkiksi sisustuspatsas, erikokoiset diffuuserit, tuoksukynttilä, jalallinen tarjoiluvati ja erilaiset tuoksuesineet. On niin inspiroivaa asetella erilaisia kauniita esineitä ryhmiin ja saada siten pienillä asioilla vaihtelua sisustukseen.

Mathilde M:n Instagram-sivuille pääset tästä.

Tutustu myös muihin Mathilde M:n tuotteisiin. Valikoimissamme ovat laadukkaat huonetuoksut monessa eri muodossa, lasi- ja posliiniastioita sekä muita viehättäviä tuotteita.