Tuoksuva perhonen (2 kpl) & tuoksutiiviste

Kipsiä oleva perhonen on samalla koriste-esine sekä viehättävä huonetuoksu, mukana tuoksutiiviste. Voit myöhemmin vahvistaa tuoksua suihkautettavalla tuoksutiivisteellä. Noin 10 cm:n etäisyydeltä suihkautettu tiiviste riittää tuoksuttamaan esineen uudelleen useiksi viikoiksi.

Tuoksuesine on valmistettu käsityönä. Se levittää tuoksua hitaasti pitkän aikaa. Ainutlaatuiset tuoksuesineet ovat Mathilde M:n erikoisuus. Niillä tuot tuoksun kaikkialle kotiisi.

Tuoksuesineitä voit pitää esillä koristeina tai asettaa ne tuoksua tuomaan niin vaatekaappeihin kuin laatikoihinkin. Nauti ylellisistä tuoksuista ohikulkiessasi tai jokaisella kaapin avauksella.

Voit asettaa tuoksuesineet myös pienen kuvun alle ja säädellä siten tuoksun voimakkuutta huoneessa.

Tässä keväisen makeassa ja hedelmäisessä tuoksussa kirsikankukat sekoittuvat manteliin ja vaniljaan luoden koukuttavan ja herkullisen yhdistelmän.

9,05 

Varastossa

Tuoksuva perhonen (2 kpl) & tuoksutiiviste, Mathilde M

TUOTETIEDOT:

Tuoksu: Voltige

  • Latvatuoksu: kirsikankukka
  • Sydäntuoksu: manteli
  • Pohjatuoksu: vanilja

Sisältö: 5 ml

Koko: ⌀1,6 x 7 cm

Perhosen koko: 4,5 x 4 cm, paksuus noin 8 mm

Perhosen materiaali: kipsi

Käyttöohje: Suihkauta tiivistettä tuoksuesineeseen noin 10 cm:n etäisyydeltä. Vältä suoraa kosketusta herkkien tekstiilien ja huonekalujen kanssa.

Tuotemerkki: Mathilde M, Ranska

 

VINKKI!

Tuoksuesineissä on valmiina tietty tuoksu, mutta mikään ei estä kokeilemasta sinua esineeseen toista tuoksua. Itse ainakin olen suihkutellut esineeseen eri tuoksua sitten, kun alkuperäinen tuoksu on hälventynyt. Mielestäni nämä tuoksut eivät riitele keskenään, mutta nämä ovat tietenkin makuasioita.

Kokoa tuoksuesineistä yksinään tai muiden viehättävien esineiden kanssa asetelma. Asetelmaan sopivat esimerkiksi valikoimissamme olevat sisustuspatsaat, tekstiilituoksupullot, diffuuserit ja sekä tuoksukynttilät.

Sain asiakkaaltamme vinkin, että tuoksuesine toimii hyvin autossa. On ihana istahtaa tuoksuvaan autoon. Tuoksutiiviste kulkee hyvin mukana käsilaukussa pakkaselta suojassa.

Mathilde M:n Instagram-sivuille pääset tästä.

Tutustu myös muihin Mathilde M:n tuotteisiin. Valikoimissamme ovat laadukkaat huonetuoksut monessa eri muodossa, lasi- ja posliiniastioita sekä muita viehättäviä tuotteita.