Puutarhasakset ruostumatonta terästä ja puuta

Hyvin käteen sopivat ja kauniit puutarhasakset ovat puutarhurin onni niin puutarhassa, parvekkeella kuin sisätiloissakin. Puu tuntuu miellyttävältä ihoa vasten.

Näillä joka puutarhurin työkaluilla saksit leikkokukkia, leikkaat kuivuneen oksan sieltä täältä, siistit jaettavien taimien juuria, napsaiset kuihtuneet kukat sekä typistät huonekasveja.

Nämä oksasakset toimivat aivan kuten sekatöörit yleensäkin: sakset avautuvat piilossa olevan jousen avulla, joten niitä ei tarvitse avata kuten tavallisia saksia avataan. Tämä ominaisuus säästää todella paljon puutarhurin käsiä. Sekatöörit saa suljettua kiinniasentoon varsien päässä olevan hakasen avulla.

Nämä puutarhasakset ovat tukevat ja kestävät. Materiaalina on käytetty ruostumatonta terästä ja puuta. Kädensijat eivät napsahda poikki, koska napakka metalli ulottuu saksien kärjestä kädensijojen päihin asti. Huomaa, että nämä sakset on tarkoitettu kevyeen leikkaamiseen, ei paksuja oksia varten.

Tällaisille näppärille työkaluille on jatkuvasti käyttöä siellä täällä puutarhassa. Nämä kevyet sekatöörit kulkevat helposti mukana missä vain, esimerkiksi puoliesiliinan taskussa. Kivat puutarhaesiliinat löydät täältä.

22,90 

Varastossa

Puutarhasakset ruostumatonta terästä ja puuta, Botang

TUOTETIEDOT:

Koko: kokonaispituus noin 22 cm, kädensijan pituus noin 11 cm, paksuus noin 1,2 cm

Materiaali: ruostumaton teräs, puu

Pesuohje: Pese vedellä ja miedolla pesuaineella. Kuivaa lopuksi hyvin. Huomaa, että puutarhatyökalut kannattaa puhdistaa säännöllisesti, jotta kasvitaudit eivät pääse leviämään työkalujen välityksellä.

Tuotemerkki: Botang, Belgia

 

VINKKI!

Valikoimissamme on myös muita kauniita, hyvin käteen sopivia, puuvartisia työkaluja samalta valmistajalta. Löydät ne täältä.