Puutarha esiliina tummaa farkkua ja kukkia

Erittäin kestävä ja helposti pestävä esiliina, puutarhaesiliina, puutarhaessu, kukkakauppiaan tai floristin esiliina, työkaluvyö tai puoliesiliina – miten vain sitä halutaankin kutsua. Joka tapauksessa tämä kaunis ja käytännöllinen asuste sopii kaikkiin puutarhapuuhiisi.

Essussa on farkkukangasta ja kukkakuosia. Siinä on kahdeksan taskua ja neljä vahvaa kangasripustinta.

Helpota omaa arkeasi tai anna käytännöllinen lahja puutarhaystävälle. Taskuissa ja kankaisissa ripustimissa kuljetat työkalut, muistiinpanovälineet sekä käsineet näppärästi mukanasi.

Gardenersworld.com valitsi saman valmistajan unikkokuosillisen esiliinan kymmenen parhaan puutarhaesiliinan joukkoon. Eikä ihme, sillä essu on todella hyvälaatuinen. Sen kangas on napakka ja miellyttävä. Työn jälki on ensiluokkaista. Taskut ovat tilavat ja helppokäyttöiset. Kaiken tämän lisäksi esiliina sopii kaikenlaisille vartaloille.  Vartalon mukaan nauhat voi solmia joko eteen tai taakse. Tällainen kiinnitys on kaunis ja kestävä.

48,00 

Varastossa

Puutarha esiliina tummaa farkkua ja kukkia

TUOTETIEDOT:

Koko: 74 x 34 cm, nauha 77 cm / kpl. Yksi koko sopii kaikille.

Paino: 550 g

Materiaali: farkkukangas 95 % puuvillaa ja 5 % elastaania, kukkakangas 50 % polyesteriä ja 50 % puuvillaa

Pesuohje: Suositellaan hienopesua 40 asteessa.

Tuotemerkki: Dill Handmade, Liettua.

 

VINKKI!

Samalta valmistajalta meillä on valikoimissamme myös patakintaita. Kurkkaa ne täältä. Tämä pieni yritys tekee tuotteet käsityönä Liettuassa.

Seuraa tuotemerkkiä Instagramissa.