Istutuslapio ruostumatonta terästä ja puuta

Hyvin käteen sopiva istutuslapio on puutarhaharrastajan luottotyökalu puutarhassa tai parvekkeella. Tämä kaunis, pieni puutarhalapio tuntuu mukavalta kädessä, sillä sen ergonominen kahva on massiivipuuta. Lapa on laadukasta, vahvaa ruostumatonta terästä, joten se kestää kovaa käyttöä.

Istutuslapio on monipuolinen työkalu, jolla voit kaivaa, möyhentää, istuttaa ja tasoittaa. Helposti mukana kulkeva työkalu on näppärä apu niin istutuksissa, kylvöpuuhissa kuin rikkaruohojen kitkemisessäkin. Kurkkaa täältä, miten saat helposti kuljetettua työkalut mukanasi.

Tätä puutarhatyökalua ei tarvitse piilottaa, vaan voit asettaa sen vaikkapa naulakkoon koristeeksi.  Lapion kahvassa on ripustuslenkki.

15,50 

Varastossa

Istutuslapio ruostumatonta terästä ja puuta, Botang

TUOTETIEDOT:

Koko: pituus 33 cm, leveys 8,5 cm, varren paksuus noin 2,5 – 3 cm

Materiaali: ruostumaton teräs, metalli, puu, ripustuslenkki nahkaa

Pesuohje: Pese vedellä ja miedolla pesuaineella. Kuivaa lopuksi hyvin. Huomaa, että puutarhatyökalut kannattaa puhdistaa säännöllisesti, jotta kasvitaudit eivät pääse leviämään työkalujen välityksellä.

Tuotemerkki: Botang, Belgia

 

VINKKI!

Valikoimissamme on myös muita kauniita, hyvin käteen sopivia, puuvartisia työkaluja samalta valmistajalta. Löydät ne täältä.