Puutarha esiliina farkkua ja unikkokuosia

TUOTE ON VÄLIAIKAISESTI LOPPUNUT

Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut varastostamme, mutta saamme tätä mahdollisesti jonkin ajan kuluttua lisää.

Jos olet kiinnostunut tuotteesta, laittaisitko ystävällisesti viestin ohessa olevalla lomakkeella.  Ilmoitamme, kun tuote on taas saatavana.

Tuotteesta on saatavana myös muita kuoseja. Pitäisitkö ehkä tästä kukkakuosisista? Tätä meillä ainakin on valikoimissamme.

[contact-form][contact-field label=”Nimi” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Sähköpostiosoite” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Kotisivu” type=”url” /][contact-field label=”Viesti” type=”textarea” /][/contact-form]

Erittäin kestävä ja helposti pestävä esiliina, puutarhaesiliina, puutarhaessu, kukkakauppiaan tai floristin esiliina, työkaluvyö tai puoliesiliina – miten vain sitä halutaankin kutsua. Joka tapauksessa tämä kaunis ja käytännöllinen asuste sopii kaikkiin puutarhapuuhiisi.

Essussa on farkkukangasta ja unikkokuviota. Siinä on kahdeksan taskua ja neljä vahvaa kangasripustinta.

Helpota omaa arkeasi tai anna käytännöllinen lahja puutarhaystävälle. Taskuissa ja kankaisissa ripustimissa kuljetat työkalut, muistiinpanovälineet sekä käsineet näppärästi mukanasi.

Gardenersworld.com valitsi tämän esiliinan kymmenen parhaan puutarhaesiliinan joukkoon. Eikä ihme, sillä essu on todella hyvälaatuinen. Sen kangas on napakka ja miellyttävä. Työn jälki on ensiluokkaista. Taskut ovat tilavat ja helppokäyttöiset. Kaiken tämän lisäksi esiliina sopii kaikenlaisille vartaloille.  Vartalon mukaan nauhat voi solmia joko eteen tai taakse. Tällainen kiinnitys on kaunis ja kestävä.

48,00 

Varasto loppu

Puutarha esiliina farkkua ja unikkokuosia

TUOTETIEDOT:

Koko: 74 x 34 cm, nauha 77 cm / kpl. Yksi koko sopii kaikille.

Paino: 550 g

Materiaali: farkkukangas 95 % puuvillaa ja 5 % elastaania, kukkakangas 50 % polyesteriä ja 50 % puuvillaa

Pesuohje: Suositellaan hienopesua 40 asteessa.

Tuotemerkki: Dill Handmade, Liettua

 

VINKKI!

Samalta valmistajalta meillä on valikoimissamme myös patakintaita. Kurkkaa ne täältä. Tämä pieni yritys tekee tuotteet käsityönä Liettuassa.

Seuraa tuotemerkkiä Instagramissa.