Istutustalikko ruostumatonta terästä ja puuta

Hyvin käteen sopiva istutustalikko on puutarhaharrastajan luottotyökalu puutarhassa tai parvekkeella. Tämä kaunis, pieni puutarhatalikko tuntuu mukavalta kädessä, sillä sen ergonominen kahva on massiivipuuta. Piikit ovat laadukasta, vahvaa ruostumatonta terästä, joten työkalu on kestävä.

Pieni talikko on monipuolinen työkalu, jolla voit kaivaa, möyhentää, jakaa, istuttaa ja tasoittaa. Helposti mukana kulkeva työkalu on näppärä apu niin istutuksissa, kylvöpuuhissa kuin rikkaruohojen kitkemisessäkin. Kurkkaa täältä, miten saat helposti kuljetettua työkalut mukanasi.

Tätä puutarhatyökalua ei tarvitse piilottaa, vaan voit asettaa sen vaikkapa naulakkoon koristeeksi.  Talikon kahvassa on ripustuslenkki.

16,50 

Varastossa

Istutustalikko ruostumatonta terästä ja puuta, Botang

TUOTETIEDOT:

Koko: pituus 28,5 cm, leveys 7,8 cm, varren paksuus noin 2,5 cm

Materiaali: ruostumaton teräs, metalli, puu, ripustuslenkki nahkaa

Pesuohje: Pese vedellä ja miedolla pesuaineella. Kuivaa lopuksi hyvin. Huomaa, että puutarhatyökalut kannattaa puhdistaa säännöllisesti, jotta kasvitaudit eivät pääse leviämään työkalujen välityksellä.

Tuotemerkki: Botang, Belgia

 

VINKKI!

Valikoimissamme on myös muita kauniita, hyvin käteen sopivia, puuvartisia työkaluja samalta valmistajalta. Löydät ne täältä.