Valokuvakehys hopea Rivoli 13 x 18 cm

Rivoli valokuvakehys on yksinkertaisen tyylikäs. Siinä on klassinen muotoilu ja jalo hopeapinnoitus. Kaikissa EDZARD®-kehyksissä on erityinen tummumissuoja; puhdistukseen riittää silloin tällöin kostea liina.

Kehyksen ikkuna on aitoa lasia. Samettitausta tekee kehyksestä juhlavan.

Kehyksessä on valkoinen passepartout eli aukko- tai kehyspahvi. Se on siis pahvi, jonka reunat on leikattu kauniisti viistoon. Sen ansiosta valokuva ei kosketa lasia.

Helppo kiinnitys: helppo käsitellä ja vaihtaa valokuvia. Kehys voidaan ripustaa seinälle tai asettaa tasolle pysty- ja vaakasuuntaan.

35,50 

Varastossa

Hopeoitu, tummumaton valokuvakehys Rivoli, Edzard

Bremenin hopeatavaramerkki EDZARD® on suunnitellut ja valmistanut hopeatuotteita vuodesta 1975. Brändi on erikoistunut korkealaatuisiin hopeoituihin ja tummumattomiin valokuvakehyksiin. Vankkaa tuotantoa erinomaisella ammattitaitolla.

TUOTETIEDOT:

Kehys on tarkoitettu valokuvalle kokoa 13 x 18 cm

Kehyksen ulkomitat: 26 x 21 x 2 cm

Paino: 510 g

Materiaali: metalli hopeapinnoitteella, lasi, sametti

Puhdistusohje: Tuotteissa on erityinen tummumissuoja; puhdistukseen riittää silloin tällöin kostea liina.

Tuotemerkki: Edzard, Saksa

 

Vinkki!

Valokuvat tarjoavat meille mahdollisuuden pitää ympärillämme aina muistoja, perhettä, ystäviä ja rakkaita niin kotona kuin työpaikallakin.

Anna isovanhemmalle lapsenlapsen kuva tällaisessa upeassa kehyksessä. Saaja ilahtuu varmasti. Kummi ilahtuu kummilapsen kuvasta ja ystävä hauskasta valokuvasta, jossa olette yhdessä. Kehystä tärkeälle ihmiselle yhteinen mukava muisto.

Edzardin Instagram-sivuille pääset tästä.

Tutustu myös muihin Edzardin upeisiin tuotteisiin. Meiltä löydät erilaiset valokuvakehykset, kynttilänjalat, maljakot, voiastian sekä nimikorttien pidikkeet juhlavaan kattaukseen.