Vaatteiden ja kenkien hajunpoistaja 500 ml

Pure Effectin hajunpoistaja on hellävarainen, probioottinen vaatteiden ja kenkien raikastaja. Tällä suihkeella raikastat tekstiilisi hellävaraisesti ilman pesua. Tuotteella on myös antistaattinen vaikutus. Perustuu tehokkaaseen bioteknologiaan, aktiiviseen bakteeriviljelyyn, joka ehkäisee ja poistaa hajuja sekä hajujen lähteitä. Pidentää pesuvälejä, siten säästää myös tekstiilejä ja on fiksu vaihtoehto kuivapesulle.

Suihketta voidaan käyttää sellaisenaan kaikille vaatteille ja tekstiileille, kuten farkuille, päällysvaatteille, neuleille, puseroille, laukuille, takeille, huiveille ja kengille.

Tuotteessa on hienovarainen unisex-tuoksu.

Tuote on pH-neutraali, ei sisällä väriaineita ja sillä on antistaattinen vaikutus.

Suihkuta vain pinnalle, anna kuivua ja toista tarvittaessa.

Vähemmän pyykkiä, vähemmän jalanjälkeä. Suosittelen!

Minun täytyy myöntää, että alussa olin vähän epäileväinen tämän suihkeen suhteen. Käytettyäni tuotetta nyt pitkän aikaa, en osaisi enää olla ilman. Tuote tekee sen, minkä lupaakin. Siksi tämä näppärä suihkepullo onkin aina helposti saatavilla.

35,00 

Varastossa

Pure Effect TEXTILE MIST vaatteiden ja kenkien hajunpoistaja

TUOTETIEDOT:

Määrä: 500 ml

Tuoksu: Green leaves & cucumber

Sisältää: <5 % ionitonta pinta-aktiivista ainetta, bakteeriviljelmää, hajustetta, säilöntäainetta (2-bromi-2-nitropropaani-1,3-dioli). Sisältää myös vettä.

Käyttöohje:

  • Textile Mist -suihke on valmis käytettäväksi tekstiileille – raikasta päällysvaatteet, huivit, neuleet, bleiserit, laukut, kengät, huonekalujen päälliset, matot, auton istuimet jne. Suihkuta suoraan käsiteltävälle pinnalle mielellään tuuletuksen yhteydessä ja anna vaikuttaa. Toista tarvittaessa. Saat parhaat tulokset esikäsittelemällä vaatteet uusina.
  • Suihkuta suoraan hajun lähteeseen, älä ilmaan kuin hajuvettä.
  • Älä käytä materiaaleille, jotka normaalisti ovat herkkiä vedelle (kuten nahka), kokeilematta tuotetta ensin huomaamattomalle alueelle. Herkät materiaalit, kuten silkki ja nahka, voivat tahraantua veden vaikutuksesta.

Säilyvyys: Avattu tuote säilyy vähintään 6 kuukautta.

Ympäristötiedot: Tuote on helposti biohajoava OECD 301:n mukaan. Pakkaus on valmistettu kierrätettävästä muovista ja lajitellaan lähteen mukaan kovamuovipakkauksiksi.

Tuotemerkki: Pure Effect, Ruotsi

Pure Effectin Instagram-sivuille pääset tästä.

Tutustu myös muihin Pure Effectin loistotuotteisiin. Meiltä löydät tuotteet kaikkeen kodin ympäristöystävälliseen puhdistukseen sekä vaatteiden ja kenkien raikastukseen. Kaikki tuotteet ovat myrkyttömiä, ekologisia, tehokkaita ja vieläpä kauniitakin.