Posliinimuki, vaaleanpunaiset pilkut

Elegantti posliinimuki kuuluu Madame Récamier -mallistoon, joka on siro ja hienostunut kahvi- ja ruokailuastiasto, ranskalaista designia.

Yhdistele pilkkuja, raitoja ja yksiväristä mielenkiintoiseksi kokonaisuudeksi.

Astiastoon kuuluvat valikoimissamme nyt olevat matala ja syvä ruokalautanen sekä mukit, kahvikuppi aluslautasineen ja jälkiruokalautanen sekä teepannu. Haluttaessa tilauksesta saatavissa myös samat astiat mustana (siis vastaava väritys ja kuosit kuin vaaleanpunaisissa).

19,00 

Varastossa

Posliinimuki, vaaleanpunaiset pilkut, Madame Récamier, Mathilde M

TUOTETIEDOT:

Väri: vaaleanpunainen, valkoinen ja kulta

Mukin halkaisija: noin 8,5 cm

Mukin korkeus: noin 11 cm

Materiaali: posliini

Käyttöohje: Suositellaan käsinpesua.

Tuotemerkki: Mathilde M, Ranska

 

VINKKI!

Löydä myös mukeihin sopivat jälkiruokalautaset sekä upea teekannu samasta sarjasta. Tarjoiluvadeiksi sopivat ruokalautaset niin ikään samaa Madame Récamier -sarjaa. Kahvin ystäville voit kattaa kauniit kahvikupit.

Älä piilota kauniita astioitasi kaapin perälle, vaan asettele ne kauniisti hyllylle tai lasivitriiniin. Laita osa kupeista lautasille ja kokoa astiat näyttäväksi ryhmäksi aivan kuin astiakaupassa konsanaan. Miksi astioiden pitäisikään olla tylsästi pinoissa päällekkäin!

Mathilde M:n Instagram-sivuille pääset tästä.

Tutustu myös muihin Mathilde M:n tuotteisiin. Valikoimissamme ovat laadukkaat huonetuoksut monessa eri muodossa, lasi- ja posliiniastioita sekä muita viehättäviä tuotteita.