Kahvikuppi aluslautasella Madame Récamier

Elegantti kahvikuppi aluslautasella kuuluu Madame Récamier -astiastoon.

Madame Récamier on siro ja hienostunut kahvi- ja ruokailuastiasto, ranskalaista designia.

Astiastoon kuuluvat valikoimissamme nyt olevat matala ja syvä ruokalautanen sekä mukit, kahvikuppi aluslautasineen ja jälkiruokalautanen. Haluttaessa tilauksesta saatavissa myös samat astiat mustana (siis vastaava raidallinen väritys kuin vaaleanpunaisissa).

Valitettavasti kahvikuppeja aluslautasineen on varastossamme tällä hetkellä vain vähän. Jos olet kiinnostunut näistä, ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Voimme tilata astioita lisää tarvitsemasi määrän, tietysti sillä edellytyksellä, että valmistajalla on niitä edelleen toimitettavana. Toimitusaika vaihtelee.

[contact-form][contact-field label=”Nimi” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Sähköpostiosoite” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Kotisivu” type=”url” /][contact-field label=”Viesti” type=”textarea” /][/contact-form]

18,00 

Varasto loppu

Mathilde M:n kahvikuppi aluslautasella, Madame Récamier

TUOTETIEDOT:

Väri: vaaleanpunainen, valkoinen ja kulta

Kupin halkaisija: 9,5 cm

Kupin korkeus: 6,5 cm

Lautasen halkaisija: 14,5 cm

Lautasen korkeus: 2 cm

Materiaali: posliini

Käyttöohje: Suositellaan käsinpesua.

Tuotemerkki: Mathilde M, Ranska

 

VINKKI!

Löydä myös kahvikuppeihin sopivat jälkiruokalautaset samasta sarjasta. Tarjoiluvadeiksi sopivat ruokalautaset niin ikään samaa Madame Récamier -sarjaa. Teen tai kaakaon ystäville voit kattaa kauniit mukit.

Älä piilota kauniita astioitasi kaapin perälle, vaan asettele ne kauniisti hyllylle tai lasivitriiniin. Laita osa kupeista lautasille ja kokoa astiat näyttäväksi ryhmäksi aivan kuin astiakaupassa konsanaan. Miksi astioiden pitäisikään olla tylsästi pinoissa päällekkäin!

Mathilde M:n Instagram-sivuille pääset tästä.

Tutustu myös muihin Mathilde M:n tuotteisiin. Valikoimissamme ovat laadukkaat huonetuoksut monessa eri muodossa, lasi- ja posliiniastioita sekä muita viehättäviä tuotteita.