Teekannu, posliini, vaaleanpunaiset pilkut

Elegantti teekannu kuuluu Madame Récamier -sarjaan, joka on siro ja hienostunut kahvi- ja ruokailuastiasto, ranskalaista designia.

Yhdistele pilkkuja, raitoja ja yksiväristä mielenkiintoiseksi kokonaisuudeksi. Pilkullinen teepannu kruunaa kokonaisuuden.

Astiastoon kuuluvat lisäksi valikoimissamme nyt olevat matala ja syvä ruokalautanen sekä erilaiset mukit, kahvikuppi aluslautasineen ja jälkiruokalautanen. Haluttaessa tilauksesta saatavissa myös samat astiat mustana (siis vastaava raidallinen väritys kuin vaaleanpunaisissa).

55,80 

Varastossa

Teekannu, posliini, vaaleanpunaiset pilkut, Madame Récamier, Mathilde M.

TUOTETIEDOT:

Väri: vaaleanpunainen, valkoinen ja kulta

Tilavuus: 1 litra

Korkeus: 16,5 cm

Halkaisija: 20,5 cm

Materiaali: posliini

Käyttöohje: Suositellaan käsinpesua.

Tuotemerkki: Mathilde M, Ranska

 

VINKKI!

Löydä myös teepannuun sopivat kahvikupit ja jälkiruokalautaset samasta sarjasta. Tarjoiluvadeiksi sopivat ruokalautaset niin ikään samaa Madame Récamier -sarjaa. Teen tai kaakaon ystäville voit kattaa kauniit mukit.

Älä piilota kauniita astioitasi kaapin perälle, vaan asettele ne kauniisti hyllylle tai lasivitriiniin. Laita osa kupeista lautasille ja kokoa astiat näyttäväksi ryhmäksi aivan kuin astiakaupassa konsanaan. Miksi astioiden pitäisikään olla tylsästi pinoissa päällekkäin!

Kerää kannuun herkkä kukkakimppu. Jo muutamalla kauniilla kukalla saat näyttävän pöytäkoristeen. Aseta kansi ”kukkamaljakon” viereen. Sekin ansaitsee tulla nähdyksi.

Mathilde M:n Instagram-sivuille pääset tästä.

Tutustu myös muihin Mathilde M:n tuotteisiin. Valikoimissamme ovat laadukkaat huonetuoksut monessa eri muodossa, lasi- ja posliiniastioita sekä muita viehättäviä tuotteita.