Koristetyyny päällinen, Kukkakimppu, beige

Tämä koristetyyny päällinen on erittäin korkealaatuinen, suorastaan ylellinen. Kangas on napakkaa ja laadukasta. Se pysyy hyvin muodossaan sohvatyynyn päällä ja kestää käyttöä. Ompeleet ovat siistit ja huolitellut. Kuositkin ovat hyvin ainutlaatuiset.

Päällinen on gobeliinityyppistä kangasta, Belgiassa Jacquard-tekniikalla kudottu ja viimeistelty. Tyynyn toinen puoli on samettia, yksivärinen vaalea beige. Sulkeutuu vetoketjulla.

45,00 

Varastossa

Koristetyyny päällinen Kukkakimppu

TUOTETIEDOT:

Koko: 48×48 cm

Sisätyyny ei kuulu hintaan.

Materiaali: 100 % puuvilla, gobeliinityyppistä kangasta, Jacquard-tekniikalla kudottu ja viimeistelty. Taustapuoli samettia.

Pesuohje: Suositellaan kuivapesua.

Tuotemerkki: Belgian Tapestries, Belgia. Valmistettu Belgiassa.

 

VINKKI!

Voit pitää tyynynpäällisen puhtaana suihkauttamalla siihen silloin tällöin Pure Effectin hajunpoistoainetta. Tämä maitohappobakteereihin perustuva aine hajottaa myös likaa ja rasvaa. Käytä säännöllisesti ehkäisemään tyynynpäällisen likaantumista.

Belgian Tapestries -tuotesarjasta löytyvät suosikit niin aikuisille kuin lapsille ja nuorisollekin. Kissojen, koirien, hevosten ja muiden eläinten ystäville löytyy monenlaisia ihania malleja. Erityisesti lasten ja nuorten suosikit, eläinaiheet, ovat tällä hetkellä meiltä loppuneet. Voit kuitenkin toivoa niitä lisää valikoimiin. Toimitusaika on pitkä, mutta jos ihastuit näihin, kannattaa kysellä.