Käsihara ruostumatonta terästä ja puuta

Hyvin käteen sopiva käsihara on yksi puutarhaharrastajan luottotyökaluista puutarhassa tai parvekkeella. Tämä kaunis, pieni hara tuntuu mukavalta kädessä, sillä sen ergonominen kahva on massiivipuuta. Piikit ovat laadukasta, vahvaa ruostumatonta terästä, joten työkalu on kestävä.

Pieni möyhennin on monipuolinen työkalu, jolla voit möyhentää, sekoittaa lannoitteet maahan paremmin imeytettäviksi sekä kitkeä rikkakasveja juuristolle ystävällisellä tavalla. Helposti mukana kulkeva möyhennyskuokka on näppärä apu niin istutuksissa, kylvöpuuhissa kuin rikkaruohojen kitkemisessäkin. Kurkkaa täältä, miten saat helposti kuljetettua työkalut mukanasi.

Tätä puutarhatyökalua ei tarvitse piilottaa, vaan voit asettaa sen vaikkapa naulakkoon koristeeksi.  Haran kahvassa on nahkainen ripustuslenkki.

15,90 

Varastossa

Käsihara ruostumatonta terästä ja puuta, Botang

TUOTETIEDOT:

Koko: pituus 31,5 cm, työskentelyleveys 8 cm, varren paksuus noin 2,5 – 3 cm

Materiaali: ruostumaton teräs, metalli, puu, ripustuslenkki nahkaa

Huomaa, että piikkien terävät päät on suojattu muovituppiloilla, jotka poistetaan ennen käyttöä.

Pesuohje: Pese vedellä ja miedolla pesuaineella. Kuivaa lopuksi hyvin. Huomaa, että puutarhatyökalut kannattaa puhdistaa säännöllisesti, jotta kasvitaudit eivät pääse leviämään työkalujen välityksellä.

Tuotemerkki: Botang, Belgia

 

VINKKI!

Kun kitket, ota rikkakasvi kokonaan käteesi aivan maan rajasta kasvupisteen kohdalta. Paina käsiharan piikit kasvin viereen ja nosta haraa. Tällöin maa kuohkeutuu ja löystyy kasvin kohdalta, joten voit nostaa rikkakasvin juurineen helpommin pois. Jos rikkakasvi ei irtoa ensimmäisellä kerralla, tee sama sen toiselle puolelle.

Valikoimissamme on myös muita kauniita, hyvin käteen sopivia, puuvartisia työkaluja samalta valmistajalta. Löydät ne täältä.