Tuoksuva ruusu, Rose Elegante

Kipsiä oleva ruusu on samalla koriste-esine sekä viehättävä huonetuoksu. Tuoksuesine on valmistettu käsityönä. Se levittää tuoksua hitaasti pitkän aikaa. Voit myöhemmin vahvistaa sitä suihkautettavalla tuoksutiivisteellä. Noin 10 cm:n etäisyydeltä suihkautettu tiiviste riittää tuoksuttamaan esineen uudelleen useiksi viikoiksi.

Tämä raikkaan naisellinen kukkaistuoksu on kuin kimppu pioneja, joiden keskeltä erottuu ikoninen ruusu.

Ainutlaatuiset tuoksuesineet ovat Mathilde M:n erikoisuus. Niillä tuot tuoksun kaikkialle kotiisi.

Tuoksuesineitä voit pitää esillä koristeina tai asettaa ne tuoksua tuomaan niin vaatekaappeihin kuin laatikoihinkin. Nauti ylellisistä tuoksuista ohikulkiessasi tai jokaisella kaapin avauksella.

Voit asettaa tuoksuesineet myös pienen kuvun alle ja säädellä siten tuoksun voimakkuutta huoneessa.

3,60 

Varastossa

Tuoksuva ruusu, Rose Elegante, Mathilde M

TUOTETIEDOT:

Tuoksu: Rose Elegante

  • Latvatuoksu: persikka
  • Sydäntuoksu: ruusun terälehdet, magnolia
  • Pohjatuoksu: valkoinen myski

Ruusun halkaisija: 5 cm

Ruusun materiaali: kipsi

Käyttöohje: Suihkauta tiivistettä tuoksuesineeseen noin 10 cm:n etäisyydeltä. Vältä suoraa kosketusta herkkien tekstiilien ja huonekalujen kanssa.

Tuotemerkki: Mathilde M, Ranska

 

VINKKI!

Tuoksuesineissä on valmiina tietty tuoksu, mutta mikään ei estä kokeilemasta sinua esineeseen toista tuoksua. Itse ainakin olen suihkutellut esineeseen eri tuoksua sitten, kun alkuperäinen tuoksu on hälventynyt. Mielestäni nämä tuoksut eivät riitele keskenään, mutta nämä ovat tietenkin makuasioita.

Aseta ruusu laatikkoon, kaappiin, autoon tai muuhun sopivaan paikkaan. Huomaa kuitenkin, että esine tuoksuu parhaiten pienessä tilassa.

Mathilde M:n Instagram-sivuille pääset tästä.

Tutustu myös muihin Mathilde M:n tuotteisiin. Valikoimissamme ovat laadukkaat huonetuoksut monessa eri muodossa, lasi- ja posliiniastioita sekä muita viehättäviä tuotteita.