Postikortti 8 erilaista, Vanhat ruusut

Kaunis postikortti on ihana tervehdys ystävälle ja ilo itselle kirjanmerkkinä tai sisustuselementtinä.

Ihastuttavat vanhat ruusut on kuvittanut Pierre-Joseph Redouté. Hän oli belgialainen, 1759–1840 elänyt taidemaalari ja kasvitieteilijä, joka tunnettiin ruusuista, liljoista ja muista kukista tekemistään vesiväritöistään. Hän sai lempinimen “Kukkien Rafael” ja häntä on kutsuttu kaikkien aikojen parhaaksi kasvitieteelliseksi kuvittajaksi. Ei siis ihme, että nämäkin kortit saavat huokailemaan ihastuksesta.

Kortit on valmistettu Joutsen-merkin saaneessa yrityksessä laadukkaista materiaaleista ympäristöä kunnioittaen.

Pakkaus sisältää 8 kaksiosaista korttia kirjekuorineen. Kaunis pakkaus on kartonkia. Korteissa ei ole tekstiä. Kirjekuoret ovat valkoisia.

10,10 

Varastossa

Postikortti Vanhat ruusut, 8 kpl, kaksiosainen & kirjekuoret

TUOTETIEDOT:

Pakkaus sisältää 8 kaksiosaista korttia kirjekuorineen. Korteissa ei ole tekstiä. Kirjekuoret ovat valkoisia.

Kortin koko: 10,5×14,8 cm

Pakkaus on kartonkia. Sen koko on noin 12x17x1,5 cm. Pakkaus avautuu kirjan tapaan. Pakkauksen kannessa on kuvasta poiketen teksti: ”Gamle roser – Old roses – Alte rosen” Pakkauksen sisällä on tanskankielinen teksti kuvittajasta, Pierre-Joseph Redoutésta sekä ruusujen nimet.

Paino: 132 g

Kortit on painettu Swan-merkityssä yrityksessä ja valmistettu ympäristösertifioidusta FSC-paperista. Kirjekuoret on valmistettu ympäristöystävällisestä eukalyptuspaperista.

Tuotemerkki: Koustrup & Co, Tanska. Tuotteet valmistettu Euroopassa.

 

VINKKI!

Sisustusidea: ripusta kuvataulut juuttinaruun aivan kuin pyykkinarulle. Saat halutessasi vaihtuvan taidenäyttelyn.

Saattaisit pitää myös muista Koustrup & Co:n luontoaiheisista tuotteista. Valikoimaamme kuuluvat muistikirjat, erilaiset postikortit, kangaspussukat, sohvatyynynpäälliset ja keittiöpyyhkeet. Löydät ne täältä.

Koustrup & Co -tuotemerkin inspiroiville Instagram-sivuille pääset tästä.