Kyltti, puukehys, Kitchen

Tyylikäs ja kotoisa kyltti puukehyksessä tuo ilmettä kotiin. Valkopohjainen taulu sopii niin pelkistettyyn kuin maalaisromanttiseen sisustukseen.   Erityisen hyvin raikkaat taulut sopivat New England- ja Long Island -tyyliin.

Kyltti on tarkoitettu asetettavaksi pystyyn tasolle, esimerkiksi pöydälle tai hyllylle. Paksun puukehyksen ansiosta kyltti pysyy hyvin pystyssä. Kyltti näyttää kivalta myös seinälle ripustettuna, mutta taulussa ei ole valmiina ripustuslenkkiä. Sen voit halutessasi asentaa itse haluamallasi tavalla.

Kyltin tyyli on rento ja toteutus rouhea, mutta korkealaatuinen. Kehys on koottu tyyliin sopivilla ruuveilla. Kehyksissä saattaa näkyä oksankohtia tai muuta vastaavaa, jotka kuuluvat asiaan.

Jos haluat nostalgiaa ja lämmintä kodikkuutta sisustukseesi, kehystetty puukyltti on nappivalinta. Kyltti sopii kuiviin sisätiloihin.

Valitsemalla Industryfyn tuotteen tuet myös vammaisten työllistymistä, sillä tuotteet valmistetaan yhteistyössä vammaisten työpajan kanssa.

44,10 

Varasto loppu

Kyltti, puukehys, Kitchen – Open daily – For prompt service cook it yourself

TUOTETIEDOT:

Koko (kehyksen ulkomitat): noin 22 x 22 x 4 cm

Materiaali: puu

Kyltti sopii kuiviin sisätiloihin.

Huomaa, että kyltti on tarkoitettu tasolle seisomaan eikä siinä ole ripustuslenkkiä. Sellainen on toki mahdollista itse asentaa, jos haluaa taulun seinälle roikkumaan. Ripustustarvikkeet eivät sisälly pakkaukseen.

Tuotemerkki: Industryfy, Saksa. Valmistettu Saksassa.

 

VINKKI!

Seuraa Industryfy-brändiä Instagramissa.

Jos tarvitset kylttejä kosteisiin tiloihin tai ulos, tutustu alumiinista valmistettuihin kyltteihimme. Valikoimaamme kuuluvat peltikyltit löydät täältä.