Valokuvakehys hopea Sunset 15 x 20 cm

Hopeoitu, tummumaton valokuvakehys niin klassiseen kuin moderniin sisustustyyliin.

Kehyksessä on yksinkertainen, ajaton muotoilu ja jalo hopeapinnoitus. Kaikissa EDZARD®-kehyksissä on erityinen tummumissuoja; puhdistukseen riittää silloin tällöin kostea liina.

Kehyksen ikkuna on aitoa lasia. Samettiselkä tekee kehyksestä juhlavan.

Helppo kiinnitys: helppo käsitellä ja vaihtaa valokuvia. Sunset-kehys voidaan asettaa tasolle pysty- ja vaakasuuntaan. Voidaan myös ripustaa seinälle.

Sunset-kehystä on saatavana koossa 9 x 13 cm ja 15 x 20 cm.

31,00 

Varastossa

Hopeoitu, tummumaton valokuvakehys, Edzard

Bremenin hopeatavaramerkki EDZARD® on suunnitellut ja valmistanut hopeatuotteita vuodesta 1975. Brändi on erikoistunut korkealaatuisiin hopeoituihin ja tummumattomiin valokuvakehyksiin. Vankkaa tuotantoa erinomaisella ammattitaitolla.

TUOTETIEDOT:

Kehys on tarkoitettu valokuvalle kokoa 15 x 20 cm

Kehyksen ulkomitat: 22 x 27 x 1,5 cm

Paino: 550 g

Materiaali: metalli hopeapinnoitteella, lasi, sametti

Puhdistusohje: Tuotteissa on erityinen tummumissuoja; puhdistukseen riittää silloin tällöin kostea liina.

Tuotemerkki: Edzard, Saksa

 

Vinkki!

Valokuvat tarjoavat meille mahdollisuuden pitää ympärillämme aina muistoja, perhettä, ystäviä ja rakkaita niin kotona kuin työpaikallakin.

Anna isovanhemmalle lapsenlapsen kuva tällaisessa upeassa kehyksessä. Saaja ilahtuu varmasti. Kummi ilahtuu kummilapsen kuvasta ja ystävä hauskasta valokuvasta, jossa olette yhdessä. Kehystä tärkeälle ihmiselle yhteinen mukava muisto.

Edzardin Instagram-sivuille pääset tästä.

Tutustu myös muihin Edzardin upeisiin tuotteisiin. Meiltä löydät erilaiset valokuvakehykset, kynttilänjalat, maljakot, voiastian sekä nimikorttien pidikkeet juhlavaan kattaukseen.