Vaaka keittiöön, kirkkaanpunainen

Tämä nostalginen vaaka on niin käyttöesine kuin myös keittiön koriste. Klassinen keittiövaaka on kaunis esine itsessään ja luo kodikkuutta keittiöön.

Irrotettavan kulhon ansiosta punnitseminen on helppoa ja nopeaa. Kulho kestää konepesun ja vaaka on helppo pyyhkäistä puhtaaksi. Tämä vaaka ei vaadi sähköä tai paristoja ja se on helppolukuinen. Punnitsee aina 3 kg asti.

34,75 

Varastossa

Vaaka keittiöön, kirkkaanpunainen, Plint

TUOTETIEDOT:

Korkeus: 25 cm

Kulhon halkaisija: 22,5 cm

Kantavuus: 3 kg

Tarkkuus: 10 g

Kulhon materiaali: ruostumaton teräs

Vaa’an materiaali: metalli

Käyttöohje: Kulho on konepesun kestävä. Vaaka pyyhkäistään puhtaaksi kostealla liinalla.

Vaaka on pakattu pahvilaatikkoon siten, että kulhon pidike on irrallinen. Pidike kiinnitetään kahdella pienellä ruuvilla, jotka löytyvät pakkauksesta. Niiden pitäisi löytyä säätömutteria suojaavien muovistoppareiden sisältä. Irrota muovistopparit avaamalla niiden päällä olevat ruuvit.  Ruuvit jäävät muovistopparin sisään. Saat ne ulos kopauttamalla.  Kiinnitä kulhon pidike ruuveilla runkoon siten, että ruuvit tulevat urien kohdalla oleviin reikiin. Kaksi reikää jää jostakin syystä käyttämättä. Aseta tyhjä kulho pidikkeeseen. Nyt voit säätää vaa’an kiertämällä säätömutteria huolellisesti siten, että viisari osoittaa 3 kg. Joskus säätömutteri saattaa olla tiukka, mutta se ei ole virhe.

Muuta huomattavaa: Vaa’assa on ulkoinen säätömutteri. Lyijytön ja elintarviketurvallinen.

Tuotemerkki: Plint, Tanska

 

Vinkki!

Tomaatit, avokadot, sitruunat tai muut kasvikset näyttävät koristeellisilta vaa’alla. Pidä kasvikset kauniisti esillä, niin muistat nauttia niitä runsaasti pitkin päivää.

Valikoimissamme on myös seinäkelloja, jotka sopivat erityisen hyvin vaa’an nostalgiseen tyyliin.  Seinäkellon löydät täältä. Kelloja on eri värisinä.

Plintin Instagram-sivuille pääset tästä.