Tuoksukynttilä kuivakukilla, Marquise

Tämä kaunis tuoksukynttilä on koristeltu kuivakukilla. Sellainen on ilo ojentaa vastaanottajalle. Kynttilä on kauniisti kuvioidussa lasiastiassa.

Ainutlaatuisessa ja suuren suosion saavuttaneessa tuoksussa yhdistyvät metsäiset ja mausteiset nuotit vaniljan ja myskin makeuteen. Tuoksu on sensuelli ja ylellinen, kuin matka itämaiseen palatsiin.

22,90 

Varastossa

Tuoksukynttilä kuivakukilla, Marquise

Tuoksukynttilä levittää tuoksua sitä polttaessa. Se koostuu puuvillaisesta sydänlangasta sekä korkealaatuisesta vahasta, joka takaa optimaalisen tuoksun leviämisen. Kynttilä levittää tuoksuaan koko palamisen ajan. Tämän kynttilän pinnalla on kuivakukkia.

TUOTETIEDOT:

Tuoksu: Marquise

  • Latvatuoksu: setripuu, jalopuut
  • Sydäntuoksu: päivännouto, valkoinen myski, mausteet
  • Juurituoksu: ambra, vanilja

Paloaika noin 35 tuntia.

Määrä: 125 g

Koko: Kynttilä on koristeellisessa lasiastiassa, jonka halkaisija 7,5 cm ja korkeus 7,5 cm.

Rasian koko: 10 x 7,7 x 10 cm

Käyttöohje:

  • Ennen käyttöä poista kuivatut kukat kynttilästä.  Kukat voivat olla vahassa kiinni, joten sytytä kynttilä ja anna vahan sulaa hieman. Poista sitten kukat varovasti. Voit käyttää pihtejä.
  • Polttaessasi kynttilää ensimmäistä kertaa, anna vahan sulaa kokonaan pinnasta reunoja myöten välttääksesi tunnelin muodostumisen kynttilän keskelle.
  • Leikkaa sydänlanka 5 millimetrin pituiseksi joka kerta ennen käyttöä. Kynttilän on hyvä antaa palaa 2–3 tunnin jaksoissa.
  • Ennen kuin vaha on jäähtynyt kiinteäksi, aseta sydänlanka hyvin kynttilän keskelle.
  • Jätä vähintään 0,5 cm vahaa astian pohjalle.

Tuotemerkki: Mathilde M, Ranska

 

VINKKI!

Kokoa tuoksukynttilän seuraan muutamia muita viehättäviä esineitä, niin saat ihanan sisustuselementin kotiisi. Tällaisia esineitä voivat olla muun muassa patsaat, diffuuserit, tuoksupullot ja kauniit käyttöesineet.

Mathilde M:n Instagram-sivuille pääset tästä.

Tutustu myös muihin Mathilde M:n tuotteisiin. Valikoimissamme ovat laadukkaat huonetuoksut monessa eri muodossa, lasi- ja posliiniastioita sekä muita viehättäviä tuotteita.