Kukkateline seinälle, sinkkiä, Chic Antique

Tämä vanhan ranskalaisen tyylin mukaan tehty sinkitty kukkateline on ihastuttava seinäkoriste sisälle tai ulos.

Telineen sisällä on muovinen suojus. Voit fyllätä sen täysin astiaan sopivaksi esimerkiksi pienellä määrällä kuplamuovia.

49,50 

Varasto loppu

Sinkitty kukkateline

TUOTETIEDOT:

Kokonaiskorkeus noin 54 cm

Ruukun korkeus 16–17 cm

Leveys 34–41 cm

Materiaali: metalli

Suosittelen asettamaan kukkatelineen katoksen suojaan, jotta se pysyy mahdollisimman hyvänä.

Tuotemerkki: Chic Antique, Tanska

 

VINKKI!

Voit istuttaa kasvin multaan. Jos taas haluat tehdä kukka-asetelman leikkokukista, kannattaa ruukun sisälle asetella rautalangasta taivuteltu häkkyrä. Saat kukat pysymään haluamissasi kohdissa työntämällä niiden varret rautalankahäkkyrän väleihin. Kokeilemalla opit, miten rautalanka kannattaa taivutella, jotta myttyrä on sopivan väljä, mutta kuitenkin kukkavarsia tukeva.

Jos haluat esimerkiksi talveksi koristeen ulko-oven pieleen, käytä kasveja, jotka kuivuvat kauniisti. Voit antaa kasvien olla ilman vettä kevääseen asti. Monet oksat näyttävät hyvin koristeellisilta läpi talven. Ideoita läpi talven kauniilta näyttävän kukka-asetelman tekemiseen löydät täältä. Jutun nimi on Hauskanpitoa.

Toisen blogijutun talven yli kestävän kukka-asetelman teosta löydät täältä. Sen nimi on Kestävä kukka-asetelma ulos. Astiana on käytetty juuri tätä samaa Chic Antiquen kukkatelinettä.

Joitakin talviseen asetelmaan hyvin soveltuvia kasveja löydät tästä listasta: https://kukkaetkaali.blogspot.com/p/talvi.html

Chic Antiquen Instagram-sivuille pääset tästä.

Tutustu myös muihin Chic Antiquen ranskalaista romantiikkaa henkiviin kodin ja puutarhan tuotteisiin. Meiltä löydät mm. erilaisia ruukkuja, lasiastioita ja nuppivetimiä.