Kastelukannu 5 l punainen, metallia, Plint

Katseet kestävä ja laadukas metallinen kastelukannu ahkeraan käyttöön.

Tämä kastelukannu on tehty kestämään eikä sitä tarvitse piilotella. Kannu on kuin koru parvekkeella, terassilla tai puutarhassa.

Tämä laadukas metallikannu ei vuoda kuten valitettavan monet halpiskannut usein vuotavat. Sen osat eivät irtoile eikä kannu kolhiinnu normaalissa käytössä, kuten ohuesta metallista valmistetut kastelukannut. Vastaavasti tuote on painavampi kuin ohutseinäiset kastelukannut, mutta on se sen arvoinen.

Kastelukannun muotoilu on hauska: ylhäältä päin katsottuna se on pyöreä. Messinkinen suihkupää ja muut yksityiskohdat viimeistelevät kannun ja antavat ylellisen vaikutelman.

65,00 

Varastossa

Kastelukannu, punainen, metallia

Valmistaja kertoo tuotteestaan näin:

  • Plint -kastelukannumme on valmistettu kestämään useita vuosia. Ne on valmistettu normaalia paksummista rautalevyistä ja vahvemmista hitseistä. Viimeistely on kauniin rouhea.
  • Kun kastelukannu on valmis, se kuumasinkitään upottamalla 460 asteiseen sinkkiseokseen. Sinkki kiinnittyy rautaan kuin paksu siirappi. Kun kannu nostetaan ylös, sen annetaan roikkua ja valua 20 minuuttia. Tämä on ehdottomasti paras tapa estää raudan ruostuminen.
  • Tämän jälkeen värjättävät kannut ripustetaan koukkuihin ja ajetaan jauhemaalaustunnelin läpi, jossa maali kiinnittyy kuumasinkittyyn sinkkikerrokseen. Tässä kannut saavat ominaisen pinnan, joka näyttää siltä, että maalia on tullut paikka paikoin liikaa. Se on kuitenkin paksu ja epätasainen sinkkikerros, joka tulee esiin.
  • Kuumasinkitys menettää täyden korjausvarmuutensa noin 50 vuoden kuluttua.

TUOTETIEDOT:

Materiaali: Kuumasinkitty, maalattu metalli messinkisellä suihkupäällä

Tilavuus: 5 litraa

Korkeus: 22/32 cm

Halkaisija: 20 cm

Leveys: 47 cm

Käyttöohje:

  • Kastele kumirengas ja kannun nokka ennen kuin asetat suihkupään putken kannuun kiinni. Pyörittele hieman suihkupään putkea, jotta putket asettuvat hyvin sisäkkäin.
  • Suihkupää ja nimikyltti ovat messinkiä, joka tummuu ajan mittaan. Jos haluat messingin pysyvän kiiltävänä, voit kiillottaa sen aika ajoin.
  • Kastelukannu on tarkoitettu ulkokäyttöön kaikkina vuodenaikoina. Tyhjennä kuitenkin kastelukannu pakkasen tullessa.

Huomaa: Valumat kuuluvat asiaan ja ovat laadun merkki. Ne johtuvat galvanoinnista ja jauhemaalauksesta, jotka estävät kannun ruostumisen.

Tuotemerkki: Plint, Tanska

Plintin Instagram-sivuille pääset tästä.

Tutustu myös muihin Plintin vintage-henkisiin tuotteisiin.