Kangaskassi Protea Soft Pink, I Love It Here

Tämä kaunis ja kestävä kangaskassi sopii jokapäiväiseen käyttöön: ostoksille, rannalle, kirjastoon, harrastuksiin… Näyttävä kukkakuosi tuo persoonallisen lisän asukokonaisuuteen. Tyylikäs kassi piristää myös sisustusta ja sopii hyvin esillä pidettäväksi.

Kangaskassi on korkealaatuista puuvillaa ja eettisesti valmistettu. Panostamalla laadukkaisiin, pitkäikäisiin ja eettisesti valmistettuihin tuotteisiin tuet myös ympäristöä ja kulutat vastuullisemmin.

Kestää konepesun.

18,10 

Varastossa

Protea Soft Pink kangaskassi puuvillaa

TUOTETIEDOT:

Koko: 41,5 x 30,5 cm + hihnat

Pohjan leveys: 11 cm

Materiaali: puuvilla

Pesuohje: Kassin voi pestä pesukoneessa.

Tuotemerkki: I Love It Here, Englanti

I Love It Here -merkki pyrkii tuottamaan mahdollisimman korkealaatuisia tuotteita eettisesti ja ympäristöystävällisesti. Tuotteissa käytetty puuvilla on kestävää ja korkealaatuista ja tuotteet valmistetaan Englannissa. Lisää merkin vastuullisuus- ja kestävyystavoitteista voit lukea heidän kotisivuiltaan.

 

Vinkki!

Tee kauppaostokset tyylikkäästi ja säästä samalla ympäristöä. Muovikasseista luopuminen on vaivaton ympäristöteko ja tuo ripauksen ylellisyyttä arkeen. Tämä kangaskassi on ihanteellinen ostoksille mukaan otettavaksi. Laadukas työnjälki takaa sankojen kestämisen painavampienkin ostosten kohdalla. Kassi on helppo taitella pieneen tilaan ja pitää aina mukana taskussa tai käsilaukussa.

Kaunista kangaskassia voi käyttää myös osana sisustusta ja se soveltuu ihanteellisesti myös säilytykseen. Voit esimerkiksi säilyttää palautusta odottavia panttipulloja tai kirjaston kirjoja tyylikkäästi kassissa. Ripusta keittiöön tai eteisen naulakkoon, mistä kassi on helppo ottaa mukaan. Tätä kassia ei tarvitse piilotella.

Näyttävä kassi on myös hyvä lahjaidea tai vaikkapa mökkituliainen.

Näitä upeita kuoseja löydät myös muista I Love It Here -tuotteista. Kurkkaa kaitaliinat, pöytätabletit, kosmetiikkalaukut, pussukat, kangaskassit ja esiliinat.

I Love It Here -tuotemerkin Instagram-tilin löydät täältä.